Mennyire "ciki" ha anya minden fellépésemre elkísér?
Figyelt kérdés
Anya minden (!) fellépésemre elkísér, egyedül nem mehetek mert félt. 15 éves vagyok mindenki más egyedül megy csak engem kisérgetnek. Mennyire gáz hogy anya is jön? Nem baj ha 1-2 fellépésre eljön de csak az én anyám van ott másé nincs2015. aug. 1. 19:10
12/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, én például nagyon örülnék, ha a szüleim minden fellépésemre eljönnének (bár én nem lépek fel semmivel, de ha így lenne, imádnám, hogy érdekli őket, támogatnak és kíváncsiak rám). Itt inkább az indok maga a ciki. Az, hogy anyukád egy ilyen "hivatalos" programra sem enged el egyedül, és csak azért megy, mert ennyire félt, nagyon szomorú.
13/15 anonim válasza:
Nem az a ciki hogy ott van hanem az indoka.
14/15 anonim válasza:
értem, ennyi idősen mindenki cikinek érzi,ha anyuci ott van DE nem az. örülj,hogy elmegy veled. nem "kísérget" hanem büszke rád,és el akar menni a fellépésedre,és megnézni téged. örülj neki,mert a többieké nincs ott,lehet,hogy szerinted ez jó,de lehet,hogy ők meg sajnálják,hogy az anyjuk sose látja őket. én 21 évesen költöztem össze a férjemmel, és anyukám 200km-el arrébb lakik. hát most már ha látom,eszembe nem jut,hogy ciki lenne, gondolkodás nélkül megpuszilom az utcán. majd évek múlva te is rájössz,az ember anyja soha nem ciki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!