Kamaszoknál ciki az emeletes ágy?
13 éves lányomnak vennénk születésnapjára egy új ágyat, tehát meglepetés lenne. Ha emeleteset vennénk, akkor több hely lenne a szobájában, csak attól félek, hogy az emeletes ágy kamaszkorban már "ciki" :). Leginkább ennyi idősektől várok választ. Tehát 13-14 éves lányok, ti inkább örülnétek egy emeletes, vagy hagyományos ágynak?
Ha lehet minél többen írjatok!
Ha jól értem, galériaágyra gondolsz. Akkor vegyél ilyet, ha nem hosszútávra tervezed. Pár éven belül (4-5) már fiúzni fog, és nagyon fogja utálni az ágyat.
13 évesen szerintem még tökéletes.
Köszönöm mindkettőtöknek! Igen, azt én is gondoltam, hogy pár év múlva már nem ez lesz a legpraktikusabb. :)
Még várok válaszokat!
Nekem galériaágyam van (olyan, amire te gondolsz szerintem, mert az emeletes másmilyen). 8 évesen kaptam, akkor lett saját szobám, mert apám elköltözött. 8 négyzetméter volt az egész, tehát szükség volt rá.
Most is megvan, nagyon szeretem. Kétszer költöztünk azóta, szét kellett szedni párszor, nem erre tervezték, szóval kicsit rozoga. De egyébként nagyon kényelmes és igencsak méretes is (2x1 méteres). Szerintem - ugyan szűkösen - de el lehetne férni rajta ketten, a kapacitása is megvan hozzá. De egyelőre ez nem szempont. Praktikusnak találom és kényelmes is. Ja és egyáltalán nem ciki, miért lenne az?
A családban mindenhol "sima" ágyak vannak, az enyémet jobban szeretem, bár, lehet, hogy csak azért, mert megszoktam.
14/l
Szia! Én szerettem, 10 évesen kaptam, 17 éves koromig tökéletes volt, aztán le kellett cserélni egy nagyobbra, hogy a párom tudjon aludni velem :)))
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!