Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszoknál ciki az emeletes ágy?

Kamaszoknál ciki az emeletes ágy?

Figyelt kérdés

13 éves lányomnak vennénk születésnapjára egy új ágyat, tehát meglepetés lenne. Ha emeleteset vennénk, akkor több hely lenne a szobájában, csak attól félek, hogy az emeletes ágy kamaszkorban már "ciki" :). Leginkább ennyi idősektől várok választ. Tehát 13-14 éves lányok, ti inkább örülnétek egy emeletes, vagy hagyományos ágynak?

Ha lehet minél többen írjatok!

2016. ápr. 23. 12:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Anno nekem is ez volt a problémám. 13 évesen szűk szobám volt, alig fertem... de nem kaptam emeletes ágyat...
2016. ápr. 23. 12:31
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha jól értem, galériaágyra gondolsz. Akkor vegyél ilyet, ha nem hosszútávra tervezed. Pár éven belül (4-5) már fiúzni fog, és nagyon fogja utálni az ágyat.

13 évesen szerintem még tökéletes.

2016. ápr. 23. 12:37
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek! Igen, azt én is gondoltam, hogy pár év múlva már nem ez lesz a legpraktikusabb. :)

Még várok válaszokat!

2016. ápr. 23. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Nekem galériaágyam van (olyan, amire te gondolsz szerintem, mert az emeletes másmilyen). 8 évesen kaptam, akkor lett saját szobám, mert apám elköltözött. 8 négyzetméter volt az egész, tehát szükség volt rá.

Most is megvan, nagyon szeretem. Kétszer költöztünk azóta, szét kellett szedni párszor, nem erre tervezték, szóval kicsit rozoga. De egyébként nagyon kényelmes és igencsak méretes is (2x1 méteres). Szerintem - ugyan szűkösen - de el lehetne férni rajta ketten, a kapacitása is megvan hozzá. De egyelőre ez nem szempont. Praktikusnak találom és kényelmes is. Ja és egyáltalán nem ciki, miért lenne az?

A családban mindenhol "sima" ágyak vannak, az enyémet jobban szeretem, bár, lehet, hogy csak azért, mert megszoktam.

14/l

2016. ápr. 23. 13:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a válaszod! Most megnyugtattál! :) Szerintem a galériaágy mellett fogunk dönteni, de még nagyon szívesen várok további hozzászólásokat! :)
2016. ápr. 23. 14:00
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Én szerettem, 10 évesen kaptam, 17 éves koromig tökéletes volt, aztán le kellett cserélni egy nagyobbra, hogy a párom tudjon aludni velem :)))

23/L

2016. ápr. 23. 15:21
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Franciaágy méretűt is lehet kapni hogyha lesz fiúja elférjenek, én is akartam ,szerintem nagyon szuper dolog.
2016. ápr. 23. 20:26
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Én 19 éves vagyok, de mikor annyi idős voltam, mint a lányod, nagyon menőnek gondoltam az ilyen ágyakat, és örültem volna egy ilyen meglepetésnek. :D
2016. ápr. 23. 21:31
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Kb. 15 évesen lett galériaágyam, nagyon szerettem. Alapból jó nagyot kaptam tény, hogy egy franciaágy méretét nem érte el, de ketten kényelmesen el lehetett férni rajta. 19 éves koromig aludtam rajta töretlen szeretettel, azóta már azért nem, mert elköltöztem.
2016. ápr. 23. 22:42
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Én mindig is csúzdás emeletes ágyat akartam, még most is el tudnék fogadni egyet:DD Igazából a probléma ott van szerintem hogy ha az ember szarul van amúgy is nehezen kel fel, nem a legjobb ha 1.5 méterrel magasabbról kell indulni. Cikinek semmiképp se ciki. Legalábbis nekem nem lett volna az:) 19l
2016. ápr. 23. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!