Ez normális? (lent)
Figyelt kérdés
A fiam (12éves) minden nap végez önkielégítést.Ebből lehet bármi baja?2010. ápr. 6. 12:57
1/6 anonim válasza:
Kellemetlen, hogy tudsz róla. Ha rászokik, az nem túl jó, de csak megunja egyszer. Szerintem nem lesz tőle baja.
2/6 anonim válasza:
Miért fél tőle minden 12 éves kisfiú, hogy baja lesz tőle, ha önkielégít? Nem lesz semmi bajod. Nyugodtan csináld.
3/6 anonim válasza:
nemhinném.
12 évesen kezd el majdnem mindenki önkielégíteni.
amugy honnan tudod?ezt csak azért kérdezem,mert ha egyszer rájön,hogy tudod akkor sokkal gátlásosabb lesz ebben a témában[titokban fogja és ügyelni fog arra,hogy nehogy valaki meglássa].
4/6 anonim válasza:
Onnan tudja, hogy a fiú tette fel a kérdést, mert szerintem egy anya tud ilyen dolgokat már azért. Főleg, ha 12 éves gyereke van.
5/6 anonim válasza:
Szerintem te vagy a 12éves fiú (a kérdező)
Nem esz bajod :).
Csináld csak.
6/6 anonim válasza:
csak ha rendszeresen csinálod lesz a töködben egy kis Reisz-görbe... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!