Szülők mit szólnátok ha a 18 éves lányotoknak 25 éves barátja lenne?
Figyelt kérdés
A fiú egyedül él, dolgozik. Orvos a hivatása, a lány most készül egyetemre és abba a városba ahol a fiú él (nem a fiú miatt). Ti mit szólnátok szülőként a kapcsolathoz?
Ő az első barátom nem mertem még beszélni se róla :)
Nem volt még semmi meg elég friss a dolog csak 1 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő lesz az első.
2016. ápr. 13. 13:46
11/14 anonim válasza:
én 19 voltam, párom 27. 17 éve vagyunk együtt:) Anyumék először aggódtak, de csak mert látták, nagyon is komolyan gondoljuk. Utána, az esküvőn már nagyon örültek, és azóta az Élet is bebizonyította, hogy egymás mellett a helyünk. Ja.. mi egy hét után gyakorlatilag összeköltöztünk (Anyuméknál laktunk tk, nagy házban), egy év múlva már külön háztartást vezettem. Nekem nem ő volt az első, de az igazi igen:)
12/14 anonim válasza:
En semmmit 18 eves az mar felnott !!! Azzal jar akivel akar ertitek
13/14 anonim válasza:
Én 19 vagyok, a barátom 27. Két éve vagyunk együtt, a szüleimnek nem árultam zsákbamacskát. Kerek perec elmondtam, hogy megismerkedtem valakivel, xy-nak hívják és 25 éves... Nem sokkal később bemutattam és azóta is nagyon jó kapcsolata van a szüleimmel :)
14/14 anonim válasza:
Hát... nagyon aggódnék azért hogy a lány érzelmileg ki lesz használva. És arra gondolnék hogy a tisztelt orvos a pénzével és beolyásával hatott a lányomra. Tiltani nem tiltanám el tőle, de összeköltözést, ilyesmit nem engednék. Este 8 után pedig nem találkozhatnak. Ha a pasi kitart mellette így egy évig, akkor engednék többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!