Mikortol sminkelheti magat a lanyom?
Figyelt kérdés
14 majdnem 15 eves es egyre inkabb azt kezdem eszrevenni hogy erdeklodik a tema utan. En szinte sohasem sminkeltem magamat most is csak maximum egy szempillaspiralt dobok fel. En ellenzem ezt a sminkeles dolgot. Mit tegyek? Ha engednem neki hogy kezdjen/kezdjunk bele?2016. ápr. 12. 22:06
11/16 anonim válasza:
Szerintem a középiskolában már elfogadott a sminkelés. Kérdezd meg hogy ő mire vágyna, először úgyis a szempillaspirál lesz. A korrektornak vagy alapozónak csak akkor van értelme ha problémásabb a bőre, akkor is inkább korrektor.
Inkább minőségit vegyetek, pár száz forinttal drágábban, így nem teszi tönkre a bőrét, és valamiből kevesebb is elég tehát jobban bejár. Én az évek alatt felhalmoztam egy csomó gagyi sminkcuccot amit alig használok, tehát inkább legyen kevesebb de igényesebb, amit nem fog eldobni és megunni pár hét után.
Érdemes megbeszélni vele hogy mindig alkalomhoz illően készítse el, de ezt úgyis látni fogod.
12/16 anonim válasza:
ha kimarad 8.-ból, utána már csinálhatja... addig csak hajfestés, meg körömlakk, szájfény, de a tanárok ezt se szeretik...
13/16 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem, először szempillaspirállal, majd tust is használtam, egy időben mániám volt ez, ztán bekerültem gimibe, reggel korán kellett kelni, nap közben nagyon sok elfoglaltságom volt (tanulás, zeneiskola, stb.) ezért estére elfáradtam, már egyre ritkábban sminkeltem ki magam, mert reggel inkább az alvást válaszottam, mint a 15 perces sminket. Most 20 éves vagyok, szinte egyáltalán nem sminkelem magam. Nem olyan fontos, de egyfajta életkori sajátosság. Szerintem, nyugodtan kipróbálhatja, javaslom a szolídabb sminket. :)
14/16 anonim válasza:
Engedd meg neki, már tini,szolid finom smink segithet az önbizalman is,vegyel neki alapsminkeszletet drogériásat, majd ha kesobb jobb lesz dragabb mint a max,pupa,alapozora adjatok hogy jo minosegu legyen.
15/16 anonim válasza:
14, a dátum nem tűnt fel? :) Azóta nagykorú a kislány.
16/16 anonim válasza:
Még jó hogy nem feléd intéztem a választ hanem a kérdező felé,és attól mert nagykoru még simán kaphat sminkes tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!