Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek lefeküdt már a...

Szerintetek lefeküdt már a lányom a barátjával?

Figyelt kérdés

Tudom, bugyuta kérdés.

Nincs jó kapcsolatom vele ilyen téren, ami persze az én hibám. Nem tudtunk őszintén beszélni sosem a nemiséggel kapcsolatos dolgokról (menstruáció, ki tetszik neki, de még a melltartó kérdésről sem) Valamiért tabu volt ez nálunk, ami így utólag nagyon bánok.

Sokáig semmilyen kapcsolata nem volt fiúkkal. 17 évesen lett barátja, rövid ideig tartott. Azóta van egy újabb barátja, másfél éve. (19 évesek mindketten.)

Itthon lakik a gyerekem, egyetemista. Sosem alszanak együtt (vagy én nem tudok róla.. Egyszer féléve megkérdezte a lányom, hogyott aludhat-e, de megtiltottam neki. Ezt már bánom, de féltettem. Rossz öntés volt.)

Szóval sosem alszanak együtt, semmi utaló jel nincs. Mivel nem beszéltem vele a védekezésről, biztonságos szexről, nagyon bűntudatom van. De hát már 19..

Úgy érzem, hogy mostmár nem tudnék a bizalmába férkőzni.

2016. jan. 25. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ülj le a lányoddal négyszemközt. Mond el, hogy úgy látod, hogy ezekben, meg ezekben a kérdésekben rossz döntést hoztál. Sajnálod. Engedd meg neki, hogy ott aludjon a barátja. Ne várd, hogy azonnal megbeszél mindent veled, de sosem késő elkezdeni a változást.

A kérdésedre pedig a válasz, hogy igen, biztosan lefeküdtek. Sok sikert!

2016. jan. 25. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Sok dologgal elkéstél, de sosem késő javítani a kapcsolatotokon.

Egyébként szerintem biztosan lefeküdtek már.

2016. jan. 25. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen. De hogy te nem vagy a szíve csücske, az is biztos. A tiltással elérted, hogy sutyiban, napközben, akárhol csinálja, ahelyett, hogy ágyban, párnák között veszítette volna el a szüzességét. Minek ellenség, ha ilyen anyja van az embernek, nem? A helyében én sem bíznék benned. Nincs rá oka. Egy vadidegen vagy ezen a téren, aki nem csak hogy nem támogatja a magánéletét, de még keresztbe is tesz. Nem is értem, mit vársz? Csodát? N31
2016. jan. 25. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen valószínűleg már lefeküdtek. De ezeket amit itt nekünk leírtál mind mért nem tudod elmondani a lányodnak is?

LEgalább annyit mondj neki hogy most már alhat ott a fiúnál és ő is nálatok..

2016. jan. 25. 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem is kérdés.
2016. jan. 25. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, ha annyit mondasz neki hogy nyugodtan aludjanak egymásnál az elég, . Arra már nincs igénye hogy felvilágosítsd, a barátnőkkel már mindent megbeszéltek, valszeg csak zavarba jöttök vagy vita lesz a dologból, nem érdemes erőltetni, max ha ő kezdeményezi.
2016. jan. 25. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem lefeküdtek. 18 éves lány vagyok, 1 éve van barátom. A szüleim nem világositottak fel soha, amiket tudok a szexualitáról az vagy barátoktól, vagy az internetről tudom. Anyám mindig tiltott a szextől, gondolom azért, mert félt, hogy teherbe esek. Ha szóba került az, hogy átmegyek a barátomhoz (nem éjszaka, hanem nappal), akkor nem engedett el sok időre. Meg se mertem volna kérdezni, azt, hogy ha a barátomnál audhatok-e vagy nem, mive tudtam, hogy veszekedés lesz belőle. Ha mégis elmentem a barátomhoz, mert valami fontos esemény volt (családi összejövetel, születésnap stb), és 23 óráig ültem (mert jól éreztem magam), már telefonált anyukám. Szóval az egésznek az a lényege, hogy tiltottak a szextől. Ennek ellenére, rá egy hónapra, miután összejöttünk, lefeküdtünk. A szexet úgy oldjuk meg a mai napig, hogy kell hazudjak a szüleimnek, hogy moziba megyünk, vagy sétálni (Nem szeretek hazudni, de muszáj), miközben a barátomhoz megyek. Olyan is volt, hogy az erdőben voltunk, vagy az egyik barátnőm udvarára bementünk, mikor nem voltk otthon (kertben, fák között).
2016. jan. 25. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Látod kérdező, okulj az utolsó válaszoló válaszából, és gyorsan engedd meg a lányodnak hogy a barátjánál aludjon, és ne bokorban kelljen kefélnie...
2016. jan. 25. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen szülők miatt tart ott a világ, ahol. Hogy tilthatja meg egy szülő hogy a gyereke a párjával aludjon?
2016. jan. 25. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A lányod egy felnőtt ember! Ha lelép otthonról és elmegy dolgozni, abba se szólhatsz bele. Ha bejelenti, hogy férjhez megy vagy gyereket szül, vagy mindkettőt, abba sincs beleszólásod, max nem lakik majd otthon.

Én a helyedben azzal kezdeném, hogy elmondanám, szeretném jobban megismerni a párját, aludhat nálunk is és ő is a fiúnál, ha szeretne.

2016. jan. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!