Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek lefeküdt már a...

Szerintetek lefeküdt már a lányom a barátjával?

Figyelt kérdés

Tudom, bugyuta kérdés.

Nincs jó kapcsolatom vele ilyen téren, ami persze az én hibám. Nem tudtunk őszintén beszélni sosem a nemiséggel kapcsolatos dolgokról (menstruáció, ki tetszik neki, de még a melltartó kérdésről sem) Valamiért tabu volt ez nálunk, ami így utólag nagyon bánok.

Sokáig semmilyen kapcsolata nem volt fiúkkal. 17 évesen lett barátja, rövid ideig tartott. Azóta van egy újabb barátja, másfél éve. (19 évesek mindketten.)

Itthon lakik a gyerekem, egyetemista. Sosem alszanak együtt (vagy én nem tudok róla.. Egyszer féléve megkérdezte a lányom, hogyott aludhat-e, de megtiltottam neki. Ezt már bánom, de féltettem. Rossz öntés volt.)

Szóval sosem alszanak együtt, semmi utaló jel nincs. Mivel nem beszéltem vele a védekezésről, biztonságos szexről, nagyon bűntudatom van. De hát már 19..

Úgy érzem, hogy mostmár nem tudnék a bizalmába férkőzni.

2016. jan. 25. 13:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem 100%, de elég valószínű. Én 18 vagyok, mi is másfél éve vagyunk együtt de mi még nem feküdtünk le. Megesik az ilyen is. Szerintem neked kéne nyitnod a beszélgetésben, mert én szívesen beszélnék anyukámmal ilyenekről, de félek felhozni. Viszont nem venném inzultusnak ha épp jön a pillanat akkor megragadja és beszél. (néha volt ilyen, azért engem felvilágosítottak) Amúgy szerintem 19 évesen biztos tudja hogy kell védekezni. Tényleg nem túl kedves dolog megtiltani az ilyet, én pl tuti nem tudnék szexelni a barátommal amíg a szomszéd szobában a szüleim alszanak! Szóval ha meg akarta tenni talált rá módot.
2016. jan. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!