A lányom mindig kiteszi a melleit?
15 éves lányom eléggé nagy cicikkel rendelkezik, az osztálytársaihoz viszonyítva.
De van egy problémám vele :folyton "kiteszi" vagy felnyomja..
És engem ez zavar, szóltam neki, hogy egy kicsit figyeljen oda az öltözködésére, de semmi
Az élettársamat is zavarja, a nevelőapját. Ő szólt nekem. És tényleg zavarba ejtő lehet.
Hogy mondjam el neki, hogy meg is értse??
Jaj már, ha így kiteszi, nem lehet nem odanézni.
Le kell vele ülni megbeszélni, ha meg végképp nem megy, el kell fogadni vhogy. Talán azzal indokolni, hogy féltitek, nehogy baja legyen, ez esetleg felkeltheti olyan emberek figyelmét is , akikét nem kéne. Meg hát komoly pasi komoly nőt fog keresni.
5-ös, ez gusztustalan. Ezzel azt mondod, hogy akit megerőszakolnak, az a saját hibája miatt van, mert minek kellett úgy öltöznie. Az erőszak mindig az erőszaktevő hibája, sohasem az áldozaté.
1es
Még mindig nem érted 7es, hogy mennyire problémás, ahogyan gondolkodsz. Az erőszak, zaklatás, molesztálás SOHA nem az áldozat hibája. Soha. És igen, az ő teste, joga van hozzá mindenkinek, hogy úgy öltözzön ahogy szeretne. Ahhoz viszont senkinek nincs joga, hogy egy másik embert a ruhája miatt zaklassa, megerőszakolja stb. És a példád is rossz, mert ott sem a lány hibája volt, hogy zaklatni kezdték.
Szerinted ha egy boltban nincs lopásjelző, akkor teljesen normális, hogy ellopunk mindent ami megtetszik? És a boltos hibája, mert miért nem rakott fel lopásjelzőt?
Nagyon gáz a gondolkodásmódod. Az erőszak soha nem az áldozat hibája.
1es
Akit melegítőben, futás, vagy kutyasétáltatás közben kapnak el, az is hibás szerinted? Az nem pakolt ki semmit.
Az áldozat akkor se hibás, ha meztelenül mászkál az utcán, mert senkinek nincs joga hozzányúlni, ha ő nem akarja. Márpedig ez az erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!