Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha röhögnöm kell azon, hogy sok nő (kislámy) attól érzi magát nagynak, hogy kiteszi a melleit. Azt hiszi férfiak ettől a szék mellé ülnek?
"Ringanak a csípők és kinnt vannak a csöcsök
Azt hiszi, hogy ettől a szék mellé ülök "
Majka már megfogalmazta ezt :)
ott a pont :)
Jó tudni hogy nem minden férfi a melleket helyezi központba :D
Szék mellé nem ülök, legfeljebb egy "sunáznám" gondolat átfut bennem :D
Legalább nem unatkozom az utcán sétálgatva.
Hát egy 12-13 évestől még "elfogadható" ez a viselkedés, hiszen ekkor fedezi fel, hogy van neki ilyen is. :D De persze szerintem sem normális dolog. Az idősebbektől is szánalmasnak tartom. Főleg, amit az egyik osztálytársam művel, hogy felhívja magára a figyelmét a tanár úrnak. :S
De ez van, az ő bajuk. Szerintem normális férfi nem foglalkozik az ilyenekkel.
Szerintem a kérdező lány:) Fiú ilyet nem kérdez,legalábbis értelmes:) Már maga a kérdés kisebbségi komplexust sugall...Őszintén kit érdekel,hogyy ki rakja ki a melleit,meg mit gondol ezáltal:))))
Én 24vagyok,és világ életemben kiraktam:)és nem azért mert nagylánynak érzem tőle amgam,egyszerűen szeretem a mellem és miért ne:) továbbá nyáron,nehogy már azért garbóban járjak,mert sok butus azt a konzekvenciát vonja le,hogy én ezt azért csinálom hogy menőnek érezzem magam:)))
butaság a kérdés:) és igen,a 16-20éves korosztyál miért ne tehetné ki,?:)))kit érdekel az,hogy ti fiúk a szék mellé ültök-e avagy sem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!