Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Randin ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Randin ti figyeltek a másik külsejének részleteire?

Figyelt kérdés

Gondolom megnézitek a kiszemelt hölgyet, hogy azért mégis, hogy néz ki, hogy fest ma, de az apró részletekre is szoktatok figyelni? Pl a körömlakk mintája, a fülbevaló, passzol-e színben a ruhához, koszos-e a cipője, mittudomén, bármilyen apróbb részlet.

Vagy ez igazából csak a lányok mizériája, hogy minden kis apróságra próbálnak figyelni a külsejükkel kapcsolatban, de ezt ti nem nagyon veszitek észre? Ki hogy van vele?

2012. márc. 12. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ily aprólékosan nem.
2012. márc. 12. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak a lányok hülye szokása.
2012. márc. 12. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
De összhatásban lehet, hogy számít. Én lány vagyok, úgyhogy nem tudom, de lehet, hogy jobban néz ki mondjuk eg yfülbevalóval, csak külön nem nézik a fülbevalót.
2012. márc. 12. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak az összhatás számít.
2012. márc. 12. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Az első randin nem annyira, mert akkor igazából én próbálom manipulálni a lányt és az első mindig arról szól, hogy a lány habarodjon belém. A másodikon ilyen tekintetben már figyelek minden egyes apró részletre, hogy mi milyen, úgy kb, ahogy elmondtad. A harmadikon egy összehasonlítás van, hogy mennyire van összhangban a külső, a személyiség és a stílus. Ha minden klappol, akkor jön a szex és az egy újabb próba.
2012. márc. 12. 22:30
 6/11 Gergo_30F ***** válasza:
100%

összkép...ilyen apróságokba egy faszi nem megy bele, sok biszbasznak még a nevét se tudjuk, színből meg kb 16 félét ismerünk.

(ötöske meg vagy beteg, vagy hazudik)

2012. márc. 12. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Gergo te paraszt.
2012. márc. 12. 22:54
 8/11 Gergo_30F ***** válasza:
100%

kétségkívül nyersen fogalmaztam, de őszintén.

biszbasz: boleró pl., szerintem az zene, kollegina szerint valami ujjas majdnem-mellény.

színek: mi a különbség a vajszín és a krémszín között? szerintem és a barátaim szerint semmi.

ha az #5-re vonatkozó megállapításomra gondolsz, azt továbbra is tartom.

2012. márc. 12. 23:02
 9/11 Inkog Nito ***** válasza:
100%
Nem érdekel annyira,tudom mire számíthatok.Bár a "vak randik" olykor meglepőek lehetnek :D Például a lány akinek olyan fogsora volt hogy x-be állt minden foga xD De egyébként az összhatás érdekel.Őszíntén felőlem felvehet piros pulcsit kék nadrághoz felőlem még az is jó,igazából a lány számít nem a ruha..(főleg nem a köröm festék :DD)
2012. márc. 12. 23:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Gergo_30F!

Ezt nálam se mondhattad volna szebben!

... most kikerestem és feltöltöttem egy képet:

[link]

Nézd meg, csak az első fele ismert :-D ami alul van, az nem :-D

2012. márc. 13. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!