Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Randin ti figyeltek a másik külsejének részleteire?
Gondolom megnézitek a kiszemelt hölgyet, hogy azért mégis, hogy néz ki, hogy fest ma, de az apró részletekre is szoktatok figyelni? Pl a körömlakk mintája, a fülbevaló, passzol-e színben a ruhához, koszos-e a cipője, mittudomén, bármilyen apróbb részlet.
Vagy ez igazából csak a lányok mizériája, hogy minden kis apróságra próbálnak figyelni a külsejükkel kapcsolatban, de ezt ti nem nagyon veszitek észre? Ki hogy van vele?
összkép...ilyen apróságokba egy faszi nem megy bele, sok biszbasznak még a nevét se tudjuk, színből meg kb 16 félét ismerünk.
(ötöske meg vagy beteg, vagy hazudik)
kétségkívül nyersen fogalmaztam, de őszintén.
biszbasz: boleró pl., szerintem az zene, kollegina szerint valami ujjas majdnem-mellény.
színek: mi a különbség a vajszín és a krémszín között? szerintem és a barátaim szerint semmi.
ha az #5-re vonatkozó megállapításomra gondolsz, azt továbbra is tartom.
Gergo_30F!
Ezt nálam se mondhattad volna szebben!
... most kikerestem és feltöltöttem egy képet:
Nézd meg, csak az első fele ismert :-D ami alul van, az nem :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!