Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom mindig kiteszi a...

A lányom mindig kiteszi a melleit?

Figyelt kérdés

15 éves lányom eléggé nagy cicikkel rendelkezik, az osztálytársaihoz viszonyítva.

De van egy problémám vele :folyton "kiteszi" vagy felnyomja..

És engem ez zavar, szóltam neki, hogy egy kicsit figyeljen oda az öltözködésére, de semmi

Az élettársamat is zavarja, a nevelőapját. Ő szólt nekem. És tényleg zavarba ejtő lehet.

Hogy mondjam el neki, hogy meg is értse??

2016. márc. 27. 21:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha szépek a mellei akkor miért ne mutassa meg őket?
2016. márc. 28. 23:06
 22/27 A kérdező kommentje:

Jaj,szerintem nem érdemes veszekedni.

Úgy sem térítitek meg egymást a másik hitéből,szóval a vitatkozás időpocsékolás.

Első: nem nehéz nem észrevenni a melleit, szóval bárkinek megakadhat rajta a szeme..nem hiszem,hogy a párom akarattal nézi a lányom kebleit.

Ruháit tőlem és az apjától is kap.. én próbálok neki picit visszafogottabb darabokat választani,de az édesapja nem szab neki határokat, hagyja ,hogy saját maga válasszon ruhákat.

Túlsúlya abszolút nincs,nagyon csinos,tényleg..

Bár most eszembe jutott ,hogy talán figyelemhiánya lehet. És ami igaz,igaz : nem sokszor vagyok vele,valószínűleg figyelemre van szüksége,ezzel próbálja felhívni magára a figyelmet.

Ezentúl biztos ,hogy többet fogok vele lenni, és programokat szervezek magunknak.

És köszönöm szépen a válaszokat!

2016. márc. 29. 10:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Új hírek: Hogy ne raboljanak ki, ne birtokolj semmit. Ha nem akarod, hogy betörjenek hozzád, ne lakj sehol. Ha nem akarod, hogy eladják a vesédet akkor ne legyen veséd. Ha nem akarod, hogy emberkereskedelem áldozata legyél, ne legyen tested, ne legyél ember.
2016. márc. 31. 11:16
 24/27 anonim válasza:

6-os valószínű hogy egy 15-éves csaj ha kirakja és úgy öltöködik akkor kinéz 18-20 nak, ha tesz is magát akkor ne csodálkozzon ha elkapják.

Kiskorától úgy kell nevelni a gyereket hogy halgasson a szüleire. Ennyi a titok. A mai szabad nevelési szellem.....

2016. ápr. 9. 21:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha kamerával fölvennétek, hogy hogy néz ki?

Mert egész más a tükörbe belenézni, és más mondjuk utcán közlekedés közben, ahogy megy az emberek között. Ha látná, hogy hogyan néznek rá, lehet, hogy elgondolkodna.

2016. ápr. 24. 00:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Érdemesebb lesz a kérdező kérdéseire válaszolni, és nem egymással veszekedni. :)

Egy szolid felvilágosítást mindenképpen adnék neki, és nem a virágról meg a méhecskéről, azt ennyi idősen már úgyis tudja. Viszont tudnia kell, hogy vannak akik szándékosan erre mennek, és lehet hogy jól esik a lelkének, hogy utána fütyülnek az utcán, de ennek nagyobb következményei is lesznek. Nem csak azzal lehet a baj, ha az iskolába úgy jár. Erről kell tájékoztatni, és igen, olyan ruhát engedni/megvenni ami szolidabb. Volt már előttem szóló aki írta, hogy akkor is látszik, ha nem nyomja fel, nem rakja ki szándékosan.

Sok sikert!

2016. máj. 24. 11:31
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a jobb jegyek reményében megy így iskolába?
2016. máj. 24. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!