Nagyot csalódtam a 16 éves lányomban. Szerintetek meglehet bocsájtani neki, ha óriásit hibázik?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó kislány volt.De néhány hónapja megváltoztak a dolgok,rossz,felesel,iszik,cigizik,lóg az iskolából,és már elkezdte a szexuális életét is.
A legnagyobb baj az utolsó,mivel egy nálánál öregebb fiúról van szó.És ami még nagyobb baj,hogy nem tőle tudtam meg,hanem az ismerősöktől.
2010. ápr. 5. 21:17
11/11 anonim válasza:
Hát az én lányom 14 éves , a fiam 19 . Én úgy érzem nálatok valami elromlott , vagy nem jól működik. Mindenképpen meg kell bocsájtani és közeledni hozzá és felderíteni , hogy mi romlott el / mi változott meg köztetek ! Mindennek az alapja a kölcsönös bizalom és az őszinteség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!