Anyukák/apukák! Ti mit tennétek a helyemben? Tiltanátok vagy engednétek?
A fiam most 15 éves,8.osztályos
Jó tanuló,gimnáziumba fog járni az új tanévtől
Ma viszont nagyon meglepődtünk a férjemmel ugyanis hazahozott egy lányt
Ezzel még nincs is semmi baj de kislánnyal vannak gondok
Mesélt magáról,nem is a családjával él,szakiskolába jár és látszik a beszédéből hogy nem túl okos kislány
Egyszóval nagyon úgy érezzük hogy nem való a fiunkhoz. Ti mit tennétek a helyünkbe? Eltiltanátok a lánytól? De lehet akkor még rosszabb lenne : ( Vagy engednétek a kapcsolatot?
Nagyon rossz érzésünk van ezzel kapcsolatban..a kislány 16 éves
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Köszönöm szépen a válaszokat
Nem fogjuk tiltani,és megpróbáljuk megismerni a lányt
A rendes családjában nem törődtek vele ezért nevelőotthonba került,és pár éve már ott él.
Lehet, hogy előítéletes vagyok, de azért én vigyáznék. A tiltás rossz megoldás, nem javaslom.
De egy 16 éves lány, aki nevelőttohonban vagy nevelőszülőknél élt, elég sokat tud már a szexről valószínűleg. Simán lehet, hogy már nem szűz, vagy ha az is, el akarja veszíteni. Egy 15 éves fiú meg vevő lesz az ötletre, nyilván. Akkor is ha a fiatok eddig ártatlan bárányka volt.
Persze lehet, hogy ez a lány pont nem olyan és tök ártatlan tini-szerelem, de a mai világban és ezekkel a paraméterekkel az ellenkezője nekem valószínűbb.
Amit mondani akarok, hogy bár a fiatok valószínű nem ezzel a lánnyal fogja leélni az életét, jó eséllyel lefekszik majd vele, ha nem tette már meg.
Nincs is ezzel semmi baj, senki nem marad szűz örökre, meg ha nem is olyan a lány, tapasztalatnak jó lesz. Ezt is fogadjátok el.
DE! És itt baromira résen kell lenni, mert nem tudni a lány mit tud a védekezésről, vagy mit hisz róla, vagy a pillanat hevében miről lesz hajlandó megfeledkezni, igenis próbáljatok finoman a fiúval beszélgetni a témáról. Akár vegyetek neki óvszert.
Szerintem ez az egyetlen amit tehettek. Sem a kapcsolatot sem a szexet nem lehet megakadályozni, ha tinikről van szó, de az esetleges következményeit szerintem érdemes.
15 éves gyerek... Ez még nem házasságot jelent...
Randiznak 2 hónapig aztán szakítanak valami hülyeség miatt...
Undorító dolog valakit így megítélni, elítélni! Nem az a fontos, hogy ki milyen iskolába jár (lehet, hogy csak éppen nem telik egy 'elit iskolára', ő arról nem tehet), nem az a fontos, hogy kivel él (nem tudhatod, hogy a szülei milyenek, hogyan bántak vele), az a fontos, hogy jól megértsék egymást, valószínűleg úgysem fog sokáig tartani, de ha mégis, legyenek nagyon boldogok!
(Ellenben veled kérdező, mert te leszerepeltél emberségből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!