Ti engednétek 18 éves fiatoknak, hogy ne borotválkozzon, azért, hogy idősebbnek látszódjon a koránál?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 18:20
1/22 anonim válasza:
18 eves, tkp felnott, es az o szakalla, az o arca.
Nekem meg csak nyolc lesz a fiam, de most sem szolok bele, h milyen hajat szeretne, vagy melyik nadragot akarja felvenni.
2/22 anonim válasza:
?
18-évesen felnőtt,azt csinál,amit akar.Abba is beleszólsz,hogy intim tájékon borotválja-e,vagy sem?
3/22 anonim válasza:
Azt csinál, amit akar. Egyébként most az igénytelenség a divat szakáll-fronton.
4/22 anonim válasza:
Mindenkinek van egy ciki korszaka, igen. Megengedném hogy növesszen, aztán sokat fotóznám és 5 év múlva halálra cikizném vele. Kb. Addigra ér meg szellemileg annyira, hogy rájöjjön, nem a szőrös arctól férfi a férfi. De addigra már késő! Lesznek képeim :-P Még az esküvői "before" videóba is berakatom és a gyerekei is ezen fognak nevetni 20 év múlva ;) Egy anyára lehet számítani, semmi gond! :)))
5/22 anonim válasza:
18 évesnél nem használnám azt a szót hogy engedem vagy sem.A véleményem elmondom hogy tetszik vagy sem jól áll vagy nem.De egy ilyen dologba beleszólni 18évesnek hihetetlen gáz a szülő részéről.Begyepesedett dolog.Azt eldöntheti milyen alsógatyát hord?
6/22 anonim válasza:
Engedném?!?! Jó ég.. Azt csinál, amit akar.. Legfeljebb, ha igénytelennek tartanám a szakálla állapotát, akkor szólnék neki, hogy igazítsa meg, formázza kicsit, mert úgy jobban nézne ki. Vagy ha nagyon nem állna jól neki, akkor megjegyezném, hogy szerintem jobb szakáll nélkül.
7/22 anonim válasza:
Változnak az idők... Amikor én 18 éves voltam, szinte könyörögtünk az egyik osztálytársunknak, hogy borotválkozzon meg, mert olyan gáz volt a három szőrpihe a bajsza helyén meg az állán...
A kérdésre visszatérve, nekem két fiam van, nem hiszem, hogy beleszólnék majd abba, legyen-e szakálluk vagy sem, legfeljebb elmondom a véleményemet, ha érdekli őket.
8/22 anonim válasza:
Hogy képzelnéd el a "nem engedem" verziót? Anyuci naponta rohan borotvával a fiacskája után és erőszakkal megborotválja? Vagy elveszi a kulcsát és csak akkor mehet ki ha bemutatja hogy borotválkozott? Érzed a lényeget, nincs beleszólása
10/22 anonim válasza:
Azért ez nem egy arctetkó vagy piercing, hogy ebbe köss bele. Az viszont tuti, hogy ha nincs megfelelő arcszőrzete kb. minden alkalommal kinevetném, ahogy 4. hozzászóló írta. A "szakmunkásbajusz" szerintem sosem lesz menő, de erről majd a korabeli lányok felvilágosítják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!