Ti engednétek 18 éves fiatoknak, hogy ne borotválkozzon, azért, hogy idősebbnek látszódjon a koránál?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 18:20
21/22 anonim válasza:
Azért hidd el, hogy van az a helyzet, amikor szeretne az ember idősebbnek látszani :)
Maholnap 29 éves leszek, de ha fognék egy hátizsákot, és besétálnék vele egy gimnáziumba, biztosan senki nem kérdezné meg, hogy mit keresek ott, mert az arcom és az alkatom alapján simán el lehet hinni, hogy 18-19 körüli végzős vagyok.
Persze szakállam sem nő rendesen, úgyhogy még azzal sem tudom magamat "idősíteni" :D Képzelheted mennyire vesz komolyan mondjuk ismerkedésnél a korosztályom. 22-24 éves nők küldenek el, hogy "jaj, fiatal vagy te még hozzám", ha pedig elmondom, hogy igazából ez fordítva igaz, akkor a normálisabbja elcsodálkozik, a kevésbé normálisak meg kiröhögnek és/vagy el sem hiszik.
Nagyszerű érzés :D
22/22 anonim válasza:
18 évesen nem tiltanám / engedélyezném, max. tanácsot adnék neki. sztem magával a szakállal, borostával nincs baj, ha rendben van tartva. Azért pl. szólnék, ha szakmunkásosan nőne, mert az egy dolog, hogy idősebbnek néz ki vele, de prolibbnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!