Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Anyu, apu! Szerelmes vagyok! "?

"Anyu, apu! Szerelmes vagyok! "?

Figyelt kérdés

16 éves, konzervatív családban élő fiatal lány vagyok. Korábban semmilyen komoly kapcsolatom nem volt egyetlen fiúval sem, egy ideje azoonban ez teljesen megváltozott. Egy tőlem, 2 évvel idősebb srácról van szó, akivel minden bizonnyal előbb vagy utóbb (remélem előbb;D) eljutunk arra a bizonyos "most akkor járunk?!" pontra. A szüleimnek azonban még semmiről sem számoltam be a fiút illetően. Eddig háromszor találkoztunk már sulin kívül, amit részemről teljesen titokban csináltunk... ("elhúzódtak az óráim, azért jöttem ilyen későn")

Hogyan adjam tehát a szüleim tudtára, hogy nem vagyok már kislány; tetszik egy fiú, és találkozgatni akarok vele? (sajnos a kapcsolatunk nem túl bizalmas)

Anyák, apák, hasonló helyzetű tinik írjatok! :)

2010. ápr. 1. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha komolynak gondolod a fiút, és ha tényleg az első barátod lesz, akkor szerintem is, ahogy már az előző kommentekben írták, mond el anyukádnak.:) Az anyukák úgy fogják ezt fel, hogy a kislányuknak van egy barátja, akiben bízik. :) És ha a srác szimpatikus anyukádnak, akkor majd bemutatod az apukádnak, ha komolyodik a dolog. De mond el neki/nekik, mert így csak neked lesz nehezebb! :)

Remélem tudtam segíteni. :)

2010. ápr. 16. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!