"Anyu, apu! Szerelmes vagyok! "?
16 éves, konzervatív családban élő fiatal lány vagyok. Korábban semmilyen komoly kapcsolatom nem volt egyetlen fiúval sem, egy ideje azoonban ez teljesen megváltozott. Egy tőlem, 2 évvel idősebb srácról van szó, akivel minden bizonnyal előbb vagy utóbb (remélem előbb;D) eljutunk arra a bizonyos "most akkor járunk?!" pontra. A szüleimnek azonban még semmiről sem számoltam be a fiút illetően. Eddig háromszor találkoztunk már sulin kívül, amit részemről teljesen titokban csináltunk... ("elhúzódtak az óráim, azért jöttem ilyen későn")
Hogyan adjam tehát a szüleim tudtára, hogy nem vagyok már kislány; tetszik egy fiú, és találkozgatni akarok vele? (sajnos a kapcsolatunk nem túl bizalmas)
Anyák, apák, hasonló helyzetű tinik írjatok! :)
Mutasd be nekik a srácot, ha már kialakult a dolog. Én is így csináltam hasonló koromban.
Nagyon jó volt olvasni a kérdésedet. Végre egy lány, aki nem koravén és nem az orál-technikákról érdeklődik 14 évesen, hanem az első szerelem küszöbén áll :)
ez nagyon szép és jó.DE!
szerinted ha te 16 vagy ő meg 18 akkor majd csak ölelést meg smárolást akar?
ráadásul ha ez az első pasid akkor itt nehéz helyzetbe leszel.vannak fiuk akik már 13-14 évesen sem bírnak magukkal akkor mi vn egy 18 évessel?
de amugy szerintem tényleg jelentsd be a szüleidnek,hogy lehet,hogy van egy srác akivel közelebbi kapcsolatod lesz,de ha rámhallgatsz akkor anyudnak mondod meg először.Az anyukák megértőbbek:D
Kedves utolsó!
Szerintem náluk ez a két év korkülönbség teljesen érthető és belefér. Inkább a 14-18-as kapcsolatoknál kéne ezt megjegyezni. Ha egy kapcsolatban a két fél kölcsönösen szereti egymást, akkor lehet a srác 18 de akár 28 éves is, akkor sem fog ráerőltetni semmit. Ha még is, akkor pedig itt az idő elgondolkodni azon, vajon tényleg feltétlen szeretet van-e köztük.
Mond el anyudnak hogy van egy srác akit kedvelsz stb...
Az apukákat igazán nem nagyon érdeklik, csak féltik a lányukat. Én nem tom hogy apám mit csinálna..ilyen még nem volt. Azt hiszi h a haverjaim járnak át hozzám délutánként, meg tessóm barátai XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!