Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Anyu, apu! Szerelmes vagyok! "?

"Anyu, apu! Szerelmes vagyok! "?

Figyelt kérdés

16 éves, konzervatív családban élő fiatal lány vagyok. Korábban semmilyen komoly kapcsolatom nem volt egyetlen fiúval sem, egy ideje azoonban ez teljesen megváltozott. Egy tőlem, 2 évvel idősebb srácról van szó, akivel minden bizonnyal előbb vagy utóbb (remélem előbb;D) eljutunk arra a bizonyos "most akkor járunk?!" pontra. A szüleimnek azonban még semmiről sem számoltam be a fiút illetően. Eddig háromszor találkoztunk már sulin kívül, amit részemről teljesen titokban csináltunk... ("elhúzódtak az óráim, azért jöttem ilyen későn")

Hogyan adjam tehát a szüleim tudtára, hogy nem vagyok már kislány; tetszik egy fiú, és találkozgatni akarok vele? (sajnos a kapcsolatunk nem túl bizalmas)

Anyák, apák, hasonló helyzetű tinik írjatok! :)

2010. ápr. 1. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Mutasd be nekik a srácot, ha már kialakult a dolog. Én is így csináltam hasonló koromban.

Nagyon jó volt olvasni a kérdésedet. Végre egy lány, aki nem koravén és nem az orál-technikákról érdeklődik 14 évesen, hanem az első szerelem küszöbén áll :)

2010. ápr. 1. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
én is kb annyi idős voltam mint te amikor először szerelmes lettem.a szüleimmel nekem sem volt olyan jó viszonyom.találkozgattunk úgy 7-8-szor,és amikor jobban megismertem és rájöttem hogy szeretem,suli után otthon ebédnél ezt mondtam szüleimnek:anyu,apu,találkoztam egy fiúval akit én el tudnék képzelni magam mellé,hétvégén meghívhatom ebédre hozzánk,hogy ti is megismerjétek?azt mondták hogy persze,és szerencsére mindkettőjüknek tetszett,apummal hamar megtalálták a közös hangot.azóta a férjem lett,és a kislányunk a pocakomban van:)
2010. ápr. 2. 11:03
 3/11 anonim válasza:
71%
szerintem ők már tudják,hogy most abban a korban vagy amikor már felnőtt kezdesz lenni.eltitkolni nem szabad,mert akkor ha rajta kapnak nagyon rosz lesz.
2010. ápr. 2. 19:01
 4/11 anonim válasza:
31%
mond meg nekik h van egy csávóó...vagy félsz a szüleidtől?
2010. ápr. 2. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Én simán anyu elé álltam, és elmondtam hogy van egy srác akivel össze szeretnék jönni, megkértem hagy jöjjön el hozzánk. Anyu beleegyezett, még örült is, apu viszont nagyon nem. Most 20 éves vagyok, és a harmadik komoly kapcsolatomban járok, ám eddig egyik barátomat sem fogadta el igazán. Erre fel kell készülni, általában nincs indok, csak az egyszem pici lány féltése. Nem nagyon kell foglalkozni vele.
2010. ápr. 3. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:

ez nagyon szép és jó.DE!

szerinted ha te 16 vagy ő meg 18 akkor majd csak ölelést meg smárolást akar?

ráadásul ha ez az első pasid akkor itt nehéz helyzetbe leszel.vannak fiuk akik már 13-14 évesen sem bírnak magukkal akkor mi vn egy 18 évessel?

de amugy szerintem tényleg jelentsd be a szüleidnek,hogy lehet,hogy van egy srác akivel közelebbi kapcsolatod lesz,de ha rámhallgatsz akkor anyudnak mondod meg először.Az anyukák megértőbbek:D

2010. ápr. 3. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Szerintem náluk ez a két év korkülönbség teljesen érthető és belefér. Inkább a 14-18-as kapcsolatoknál kéne ezt megjegyezni. Ha egy kapcsolatban a két fél kölcsönösen szereti egymást, akkor lehet a srác 18 de akár 28 éves is, akkor sem fog ráerőltetni semmit. Ha még is, akkor pedig itt az idő elgondolkodni azon, vajon tényleg feltétlen szeretet van-e köztük.

2010. ápr. 3. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy cipőben jártok a leendő barátnőmmel, és mi is hasonlóan tanácstalanok vagyunk... Konzervatív családban élő 15/f és 15/l.
2010. ápr. 3. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Mond el anyudnak hogy van egy srác akit kedvelsz stb...

Az apukákat igazán nem nagyon érdeklik, csak féltik a lányukat. Én nem tom hogy apám mit csinálna..ilyen még nem volt. Azt hiszi h a haverjaim járnak át hozzám délutánként, meg tessóm barátai XD

2010. ápr. 4. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Apum akkor fogta fel, hogy már nem vagyok icipici kislány, akinek az iskola az első, és satöbbi, amikor az első komoly barátomat mutattam be neki, vagyis a mostani barátomat. :) Ugyhogy tényleg mutasd be nekik, elötte beszélj velük. :)
2010. ápr. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!