Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti vennétek ilyen...

Szülők! Ti vennétek ilyen telefont a gyereketeknek?

Figyelt kérdés

A lányom 13 éves és szeretne egy Sony xperia Z5 compactot. Eddig a telefont saját maga vette meg, de az osztálytársainál nem így van... Én támogatom is, de félek, hogy ezután mindenből a legújabb, legdrágább kéne neki és mi ezt nem tudnánk finanszírozni és nem is akarjuk a férjemmel, hogy el legyen kényeztetve. Ő azt mondja, hogy ez minőségi és 2-3 évig is használná. Bízom benne, nem rossz gyerek, jó tanuló; eddig minden évben kitűnő volt. De mint minden mai gyerek ő is sokat nyomkodja a telefonját. A telefonja már tényleg rossz (ki/bekapcsol, felforrósodik és több napig nem lehet használni).

Ti hogy vagytok vele? Hány évente vesztek neki (ha ti veszitek)? Mennyiért?

Előre is köszönöm!

2016. febr. 27. 13:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Bocsi de nem is èrtem mièrt vitatkozol azon,hogy mit akarsz venni a lányodnak azt veszel amit te meg ő akar ,ehez minek kèred ki idegenek vèlemènyèt ? Nekem 2 èvente de volt hogy èvente fel èvente cserèltèk a szüleim ,mikor mondtam hogy már kell volt 200 ezer ft is meg 90 ezres mikor èpp mi tetszett .èdesanyám ezt sosem kötötte másnak az orrára mit vegyen ne vegyen nekem.Nekem ezek termèszetes alap dolgok el sem tudtam volna kèpzelni,hogy anyuci mástól kèrjen vèlemènyt csak apukámmal beszèlte meg mivel az ő gyerekük vagyok ők dolgoznak tartanak el engem (tartottak) ők tudták mit,mièrt mennyièrt vesznek,adnak nekem.
2016. márc. 1. 23:44
 32/37 anonim ***** válasza:
Az előfizetéses telefon nem opció? Kamatmentes részletre meg lehet venni 2 éves futamidővel. Havonta 6-7 ezer forint egy ilyen értékű telefon havidíjjal, amit lebeszélhet 100%ban.
2016. márc. 4. 17:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Nekem is 13éves lányom van ő is kitünő és van is telefonja de én megmondta neki nem fog 100.000 ft. telefonokat kapni. Meg kapta az apja régi telefonjá tökéletesen müködik és azt monta hogy nem is kell neki másik. Ha meg megunja akkor majd össze gyűjti a zsebpénzét és lesz új telefon.
2016. márc. 4. 22:55
 34/37 anonim ***** válasza:
Nekem samsung galaxy grand prime-om van és imádom. Nem volt nagyon nagyon drága. 50.000Ft. Cserébe nagy teljesítmény és 5" képernyő amivel leheg menőzni.
2016. aug. 25. 13:56
 35/37 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

12/L

2016. aug. 25. 13:57
 36/37 anonim ***** válasza:
Miért kéne menőzni?
2016. aug. 25. 19:02
 37/37 A kérdező kommentje:
Végül megvettük neki a telefont, nem rontott a jegyein, sőt többet segít a ház körül. A telefon már több, mint egy éves és azt mondja hibátlanul működik (míg eddig 1 év alatt több, olcsóbb telefonja is volt).
2017. ápr. 21. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!