Mi okozhat egy 12 éves lánynál depressziót?
Szülei együtt vannak, jól is egyezünk.
Reggel nagyon fáradtan kel, néha nem is eszik, aztán elmegy a suliba.Mindig hamarabb, mint én az öccsével, egyedül szeret menni.Az iskolában nem panaszkodnak rá, jó jegyei vannak, beírást soha nem hozott.
Amikor hazajön, leül az ágyára, néz maga elé szomorkásan míg megmelegítem az ebédet, aztán jön, eszik, de nagyon keveset(eddig se evett sokat, hanem olyan normális mennyiséget), aztán bemegy tanulni.Nagyon sok házija van, de nem panaszkodik, csak néha kér segítséget.
Ha a házit megcsinálta, általában felül a bicajára, és alkonyatig karikázik a környéken, vagy hintázik .
Igazi színész, nagyon jól mímeli néha a jókedvet, h minket ne bántson meg, de azért látszik rajta, h nem szívből jön.
A versenyeket halomra nyeri, ebben az évben 4-et, ilyenkot mosolyog egy kicsit, de nem tart sokáig.
Ha megkérdezem, mi a baja, azt mondja, nem tudja.
Én is most léptem túl ezen miután édesanyám már nem bírta tovább hogy ilyen vagyok és változtattam rajta.
Nekem egyszerűen jólesett magamba zuhanva lenni, kivonni a külvilágot, a zajokat, a civilizációt. Elvoltam órákig a gondolatokkal. Hintázni én is hintáztam meg görkoriztam.
Sajnos én se ettem sokat és ez most is kihat hiszen a gyomrom összeszűkült és most viselem a kárát, hiszen még most is fogyok.
Azt javaslom esetleg lehetnél vele egy kicsivel több időt foglalkozz vele többet. Öleld át. Érezze hogy mellette vagy bármilyen helyzetben. És próbáljatok olyan programokat szervezni amiben ő is örömét leli.
ebédnél állj elő az ötlettel, h rendezhetne pizsibulit! 2-3 barátnőjét csak hívja meg éjszakára és kész a jókedv!szünetben vagy hétvégén tökéletes. a legjobb, ha elmondod mit hol találnak és vonulj el. innentől már csak nevetést fogsz hallani esetleg kissé furcsa hangokat :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!