A személyisége, és ez azért nagyjából passzoljon a kinézetéhez is :)
De attól hogy valamelyik csaj jól néz ki, még nem dobom hanyatt magam tőle..mert azért engem nagyon érdekel a személyisége. :)
15/F
2010. szept. 29. 17:16
2/9 anonim válasza:
Igen, a személyisége. A lényeg, hogy belsőleg "passzoljunk" :) Mire gondoltál az alatt, hogy "mi a fontos"?
17/F
2010. szept. 29. 17:38
3/9 anonim válasza:
Bocsi de én lány vagyok és azt szeretném mondani, hogy a személyiségünket nézitek fiúk:P
Mert én is azt nézem:) Számomra belülről a fontosabb.
14/l
2010. szept. 29. 17:42
4/9 anonim válasza:
nEKEm az,hogy ápolt legyen és jó illata legyen,magyarán szólva ne legyen büdős és zsíros hajú.
Meg legyen szép,akárki akármit mond számomra fontos egy lánynak a külseje,bár vitathatatlan,hogy a személyisége a legfontosabb,de nekem a külső is számít.ezvan.
15F
2010. szept. 29. 18:08
5/9 anonim válasza:
Ha vele vagyok szűnjön meg a világ :)
2010. szept. 29. 20:41
6/9 anonim válasza:
Legyen leszbikus vagy biszex , (lány vagyok)
2010. szept. 30. 19:27
7/9 A kérdező kommentje:
Az hogy inkább belűről, vagy a inkább a kinézet?
Csak a kinézet, inkább a kinézet, inkább belsőleg, csak belsőleg, vagy valahogy máshogy.Lányok is írhatnak.:)
2010. okt. 1. 18:03
8/9 anonim válasza:
Az a nagy szitu h mindenhol ezt irjátok h a belső iy meg ugy erre akiket ismerek mind jaj ennek jo melle van de csunya afeje mindegy és annak szépa feje ápolt jotanulo de kicsi a melle hát akor fuj deszka mennymár... enyi engem szekálnak pedig nem azért lehet fujjozni de nem vagyok egy bányarém szoval megfordulnak utánam amig kabátban avgyok és láccik a seggem de amint láccik h kissebb a mellem(70/A) egyből majd talizunk és soha többet nem is beszél velem 5 percnél többet ennyi soha nem talizok egy normális sráccal... mázlista vagyok..
2010. okt. 1. 22:04
9/9 anonim válasza:
figyu, én lány vagyok, e annyit mondok:minden fiú más és más, és ne akarj másoknak megfelelni, az legyél, aki vagy, add önmagad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!