Tényleg normális 14-15 évesen sörözni, cigizni, stb?
Figyelt kérdés
Haverom mondja, hogy ő sörözik, szombatonként leissza magát, olyankor szédül, rosszul van, de 1-2 üveg sört bármikor lenyel. Ez normális? Itt az oldalon is gyakran azt írják, hogy igen, de én pl. kólát se ihatok, csak ünnepekkor.
Nálunk a fél osztály piál már 1-2 éve. Volt jópár iszunk-hányunk-belefekszünk bulijuk is. Cigizni se most kezdtek... Sőt, mostmár páran drogoznak is. Ilyen ez a világ.
Azt mondjuk nem értem, hogy a szülőknek ez hogy nem esik le.
14/l
2016. febr. 14. 15:46
13/19 anonim válasza:
Ezek varázsburokban élő szülők, akik ezt sorolják a legrosszabb dolgok közé, mert mással nem találkoztak soha.
2016. febr. 14. 16:14
14/19 anonim válasza:
Utolsó: a kérdés a cigire és a piára vonatkozott, nem a drogra és a pedofíliára. Nyilván vannak rosszabb dolgok, de ettől még nem lesz _normális_ dolog 14 évesen cigizni és rendszersen alkoholmámorban fetrengeni. A te logikád szerint tehát pl. betörni normális dolog, mert kisebb bűntett, mint a gylkosság.
2016. febr. 14. 22:06
15/19 anonim válasza:
A kamaszkor erről szól. Próbálgatja az ember a határait. Egyébként nem, nem normális, de így van ez, amióta világ a világ.
2016. febr. 14. 22:43
16/19 anonim válasza:
A cigi felesleges. A pia kismértékben jó is lehet.
2016. febr. 14. 22:43
17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, legalábbis az èn családomban nem az. Én nem iszom/dohányzok és bulizni se szoktam. Az öcsém 14 éves, ő sem sörözik vagy ilyesmi, és remekül elvan. Mindketten erős, kéttannyelvű gimibe járunk, én versenyszerűen táncolok, ő teniszezik. Vannak barátaim, és bár köztük azért van, aki iszik pl, de elfogadták, hogy én nem :) Tesómat se érte még semmilyen retorzió emiatt.
Én személy szerint jobban szeretem a hétvégéimet a hobbiaimnak szentelni, sajnálnám a részegen elpocsékolt időt.
17/L
2016. febr. 15. 18:10
18/19 anonim válasza:
A #7 válaszolónak elmondanám, hogy nem mindenki divatból cigizik. Én is dohányzom, és meglepő, nem divatból.;)
14/L
2016. máj. 30. 19:11
19/19 anonim válasza:
Nyilvan 15 evesencaz ember kiprobal ezt azt. A cigire konnyen ralehet szokni mar fiatalon is. Viszont a rendszeres alkoholfogyasztassal vigyazni kell. Nincs baj azzal ha buliba neha tultolja valaki mert ez mindenkivel elofordul egyszer legalabb. At kell elni ezt is. De aki naponta iszik meg minden hetveget azert var hogy berughasson azt jobb elkerulni. Mar legalabbis ha akarsz majd valamit kezdeni magaddal par ev mulva. Mert aki mar 14 evesen alkoholizal az par ev mulva a utcat sopri majd kb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!