Tényleg normális 14-15 évesen sörözni, cigizni, stb?
Nekem van olyan haverom aki 12 éves kora óta sörözik, és ez nem vicc. Persze cigizik is, a szülei meg csak röhögnek hogy milyen laza a kisfiuk.
Én is kipróbálnám egyszer a cigit, de félek, mert a szüleim nagyon szigorúak, nálunk nadrágszíj meg pálca a büntetés mindenért.
16 F
Dehogy normális.
Az, hogy ennyi idősen valaki kipróbálja a cigit, vagy kipróbálta már, hogy milyen az alkohol, azt szerintem sokan kipróbálták, kipróbáltuk mi is annak idején is.
De 14-15 évesen cigizni és alkoholizálni nem normális dolog! Tehát aki nem csak alkalmakkor, hanem rendszeresen.
De hát ott már a szülő is elrontotta valahol...
Kérdés, hogy igaz-e, vagy csak fel akar vágni a haver.
Egyébként szerintem nem normális. Az még oké, ha belekortyol 1-2 kortyot a sörbe, borba, de üvegszámra?! Bakker, a 14-15 éves még bőven fejlődésben lévő szervezet, hülye, aki ilyen idősen ki akarja nyírni az agysejtjeit. (Hangsúlyozom, nem a kis mennyiséggel van bajom.)
A cigizés meg úgy, ahogy van, baromság. Káros, büdös. És persze tárasságtól is függ, de attól is lehetsz menő, ha nem fogadod el, ha kínálnak. Nekem pl. gimiben pont az egyik kissé züllött osztálytársnőm mondta, hogy úgy bírja és tiszteli bennem, hogy tudok nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!