Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Normális ebben a korban cigizni?

Normális ebben a korban cigizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy normális 13 évesen cigarettázni? Csak azért, mert majdnem az összes osztálytársam cigizik kint az iskolán kívül, meg menőznek, és azt hiszik, hogy ez "húdeszuper" dolog. Nehogy azt higyjétek, hogy kis álszent eminens vagyok, mert én is szoktam baromkodni, na de kicsit túlzásnak tartom, hogy 13 évesen elszívnak napi 1 dobozt. Szerintetek jól látom?

14/F

2011. jan. 28. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod. Ez nem "húdeszuper" dolog, hanem szánalmas. Ettől biztosan nem lesznek felnőttek, csak gyerekek, akik cigarettáznak.
2011. jan. 28. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Nincs olyan kor amiben normális lenne cigizni. 13 évesen meg főleg nem. Egyáltalán nem kéne rászokni a sok fiatalnak hiába trendi a tinik között. Azon kivül, hogy rombolják az egészségüket még szörnyű drága is.
2011. jan. 28. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jol latod a dolgokat, hiszen igy is eleg fustot szivunk be, es merget, hiszen a levego sem tiszta.
2011. jan. 28. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ajha havi kb 30.000 ft(Y) (pontosan nem tudom, nem dohányzom) akinek van ennyit kidobni az ablakon gratulálok-.- dohányozni semmilyen korban sem normális, 13 éveseknél meg szánalmas. örülj, hogy normális tini vagy!
2011. jan. 28. 19:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, várok még véleményeket.
2011. jan. 28. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
20 éves osztálytalálkozó után majd szépen kiestek, békésebb vadászmezőkön aludkáltok, Csipkerózsika álmotokat szürke bolyongó füstben. Ha meg mégse akkor a körülettetek élőket, mérgezitek a drága jelenlétetekkel és csodálkozni fogtok, miért ilyen sárga a fogaim a körmömet miért támadta meg Ásoka? Miért vagyok ilyen ráncos, a többi velem egykorúhoz képest? Miért mondják , hogy rosszul smárolok ? További pozitív előjeleket nem tárok fel kedves szíved előtt. Ebből a következtetést remélem le tudod vonni , kedves 
2011. jan. 28. 19:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen le tudom, vonni, kösz a választ, de várok még véleményeket.
2011. jan. 28. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
31%

Hát mostmár normális dolog.Szerintem ez a 'menők vagyunk mert cigizünk' dolog szánalmas.Egy időben én is szívtam elég sokat,sok stresszhatás ért,és azt hittem,attól jobb lesz.Azóta eltelt másfél év,és már csak néha gyújtok rá.Kb egy doboz kitart egy hónapig.Mert csak hétvégén,buliba szívok.Akkor sem sokat.És nem azért,mert más is csinálja,vagy mert menő...szarok én rá,hogy mi menő és mi nem az....Sok olyan dolog van,amiről fogalmam nincs,hogy mért csinálom.:)

14L

2011. jan. 28. 22:02
 9/14 Argloss ***** válasza:

A dohányzás felesleges önpusztító dolog, ráadásul még drága is... Viszont ha rászoksz akkor nyugtató hatásúnak érezheted... Na meg ismerkedni is lehet így....

Az, hogy mindenki dohányzik az osztályodban csak annyit jelent, hogy üresfejű birkák, akik azt csinálják, mint a többség... Mostanában ez egyre gyakoribb...

2011. jan. 28. 22:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális... Sajnos én is rászoktam anno (igaz én 16-17 évesen). Most 30 vagyok és már megbántam. Igaz éppen leszokóban vagyok (úgy tűnik sikeresen), de nagyon nehéz volt abba hagyni. Egyszerűen nem éri meg. Aki 13 évesen már egy doboznál tart, jó eséllyel nem éli meg az 50-60 éves kort. Sajnos minél hamarabb kezdi valaki, annál nagyobb a rombolás (itt nem csak a rákról van szó, hanem keringési betegségekről, COPD-ről, stb.). Am szerintem egyre kevésbé menő cigizni (én is ezért szokok le).
2011. jan. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!