Normális ebben a korban cigizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy normális 13 évesen cigarettázni? Csak azért, mert majdnem az összes osztálytársam cigizik kint az iskolán kívül, meg menőznek, és azt hiszik, hogy ez "húdeszuper" dolog. Nehogy azt higyjétek, hogy kis álszent eminens vagyok, mert én is szoktam baromkodni, na de kicsit túlzásnak tartom, hogy 13 évesen elszívnak napi 1 dobozt. Szerintetek jól látom?
14/F
2011. jan. 28. 19:21
11/14 anonim válasza:
én 16 vagyok és NÉHA haverokkal 1-2 szál (erre se vok büszke)de 13 évesen???!!!!nevetséges....
12/14 anonim válasza:
nekem nem ciki..én 12 vagyok..:$:$
13/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor egészségedre, és grat. -.-
2011. febr. 1. 10:24
14/14 anonim válasza:
16 éves vagyok(Lassan 17) és dohányzok kb 2010 augusztusától napi 5 szálat bulikor illetve kocsma látogatáskor kicsit többet .Nem az hogy ciki csak az ember nem gondol bele hogy mennyi minden baja lehet .Nekem gyenge az immunrendszerem és nagyon sok pénzem elmegy rá .Szüleim se örülnek neki igazán és volt már olyan hogy valaki lenézett emiatt a dolgom miatt .Most leszokóban vagyok ha sikerül akkor boldog leszek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!