Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogy reagálnátok, ha...

Szülők, hogy reagálnátok, ha a kamasz lányatok ágya alatt síkosítót találnátok?

Figyelt kérdés
A lány 16 éves, lassan fél éve van barátja.
2016. febr. 13. 20:21
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Bár eléggé eltértünk az eredeti kérdéstől, mégis egyetértek a felvilágosítás fontosságával. Anyám soha nem ült le velem a szeretkezésről beszélni, a menstruációról is csak sok könyörgés után mesélt. Talán ezért is van az, hogy ha bármi gondom van,nem hozzá fordulok segítségért. Ha bármi baleset is bekövetkozne a szerelmemmel való akciózás közben, csakis akkor szólnék neki róla, mikor már biztos a baj. És ezt nagyon sajnálom, hogy azt hiszi nagyon jó a viszonyunk, viszont ha igazán kellene egy anyai segítség nem fordulhatok hozzá, mert ennyire elzárkózott a szex témától. Már ott tartok, hogy a párommal is hamarabb beszélem meg akár a női gondjaimat is, mint azzak aki szült engem.
2016. febr. 19. 08:25
 32/37 anonim ***** válasza:
87%

az én anyukám is olyan , mint a tiéd kérdező.

bár azóta már felnőttem, de még mindig tabu köztünk az ilyesmi. utólag nem is baj már, de engem is zavart 16 évesen(pont akkor volt 1.-re barátom), hogy nem tudtam vele megbeszélni semmit+nem engedte, hogy átmenjek hozzájuk, illetve őt átjöjjön hozzánk. így szégyellem, de mindenféle erdőben meg elhagyatott helyen fedeztük fel egymást 16-17 évesen.. sokkal jobb lett volna,hogyha nyugodt körülmények között..

nem mondom, hogy én könnyen fogom kezelni,hogyha barátja lesz a lányomnak(a jövőben). de még mindig jobb, hogyha felvilágosítom időben+tudom, hogy nem egy bokorban kell csinálniuk, hanem nyugodt körülmények között.szóval a szülői túlféltés meg fej homokba dugása szerintem nagy hiba..

előző oldalon az anyuka is büszke rá, hogy a lányát még nem érdeklik a fiúk.. pedig ki tudja, lehet csak nem meri elmondani, megbeszélni otthon..

2016. febr. 19. 17:35
 33/37 anonim ***** válasza:
40%

A 66%-os jól elvan tájolva :D

Rólam is azthittem az anyukám 17 évesen,hogy még szűz lány vagyok :D

2016. márc. 6. 14:03
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
Jó lehetett a kapcsolat köztetek:)
2016. márc. 6. 17:06
 35/37 Imre777 ***** válasza:
7%
Mi az a síkosító?
2016. márc. 6. 23:58
 36/37 anonim válasza:
86%
Szia, én nem vagyok anya, de a te helyedben, nem adnék neki fejmosást, mert a kamaszok lázadnak, és ha te azt mondod hogy nem, akkor erre azt mondják hogy igen. ( Én is fiatal vagyok, pontosan tudom.) Vissza kell tenni, beszélgess vele sokat, burkoltan, ne állítsd tények elé, ill. rossz lenne neki, hogy személyes dolgát láttad. Ha ilyet találtál nála, az abbol a szempontból jó, hogy nem csak felelőtlenül szexel, hanem van fogalma ezekről a dolgokról. Tudja hogy mindíg számíthat rád, én szerettem volna, ha anyukámmal legjobb barátnők viszonyban lettem volna, viszont ezt én sem mondtam volna el neki :D De arról beszélgettünk, hogy a védekezés fontos. Ha abarátját ismered, és szereti, akkor ő vigyázni fog rá. 22/L
2016. márc. 11. 11:28
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
a sikosító análhoz van. természetes, hogy döngetik hátulról is
2018. febr. 15. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!