Szülők, hogy reagálnátok, ha a kamasz lányatok ágya alatt síkosítót találnátok?
az én anyukám is olyan , mint a tiéd kérdező.
bár azóta már felnőttem, de még mindig tabu köztünk az ilyesmi. utólag nem is baj már, de engem is zavart 16 évesen(pont akkor volt 1.-re barátom), hogy nem tudtam vele megbeszélni semmit+nem engedte, hogy átmenjek hozzájuk, illetve őt átjöjjön hozzánk. így szégyellem, de mindenféle erdőben meg elhagyatott helyen fedeztük fel egymást 16-17 évesen.. sokkal jobb lett volna,hogyha nyugodt körülmények között..
nem mondom, hogy én könnyen fogom kezelni,hogyha barátja lesz a lányomnak(a jövőben). de még mindig jobb, hogyha felvilágosítom időben+tudom, hogy nem egy bokorban kell csinálniuk, hanem nyugodt körülmények között.szóval a szülői túlféltés meg fej homokba dugása szerintem nagy hiba..
előző oldalon az anyuka is büszke rá, hogy a lányát még nem érdeklik a fiúk.. pedig ki tudja, lehet csak nem meri elmondani, megbeszélni otthon..
A 66%-os jól elvan tájolva :D
Rólam is azthittem az anyukám 17 évesen,hogy még szűz lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!