Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogy reagálnátok, ha...

Szülők, hogy reagálnátok, ha a kamasz lányatok ágya alatt síkosítót találnátok?

Figyelt kérdés
A lány 16 éves, lassan fél éve van barátja.
2016. febr. 13. 20:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%
Istenem, engedélyt kérni a szexre :D .......
2016. febr. 14. 02:01
 12/37 anonim ***** válasza:
92%
És amúgy a szülő mit keres az ágy alatt? Sokkal kevésbé való oda mint a síkositó.
2016. febr. 14. 11:51
 13/37 anonim ***** válasza:
98%
pl tennék hozzá egy ovszercsomagot és elvinném nögyogyászhoz ennyi. 32 éves család anya
2016. febr. 14. 13:15
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
Még csak az sem biztos, hogy a barátjával együtt használja, lehet sokkal régebben vette, önkielégítéshez is kellhetett neki.
2016. febr. 14. 16:58
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

jó lehet a viszony, hogyha az ágy alatt kell dugdosni. még jobb, hogy a kutakodós anyja meg is találja..

amúgy masszázshoz is lehet használni síkosítót. nyilván ő nem annak használja most, de ez szerintem lényegtelen. én nem kutakodnék tovább az ágya alatt+ valahogy próálnám megerősíteni,hogy nem kell semmit dugdosni előlem.

2016. febr. 14. 17:42
 16/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell belőle nagy ügyet csinálni, inkább vidd el nőgyógyászhoz.
2016. febr. 14. 22:37
 17/37 anonim ***** válasza:
86%
A saját anyámmal való kapcsolatomból kiindulva szeretném, ha a majd kamasz lányommal lenne olyan viszonyunk, hogy megosztja velem a dolgait minimális szinten, és ha esetleg nedvesedési vagy más szexuális probléma, nehézség miatt kellene nekik a síkosító, arról tudnék. Minden más esetben pedig semmi dolgom ezzel az egésszel.
2016. febr. 15. 09:26
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én vagyok a 16 éves lány és anyukám miatt tettem fel a kérdést. Még nem feküdtünk le, de a petting is sokkal élvezetesebb síkosítóval. Anya imád turkálni a cuccaim között, viszont én már nem akarok titkolózni előtte a barátommal kapcsolatban. Nyilván nem fogom kitenni a flakont az ebédlőben levő könyvespolcra, de ha már használjuk elrejteni sem fogom. De tudom, hogy ha megtalálná óriási cirkuszt csapna, holott ő kutakodott a dolgaim között. Nem tartom magam felelőtlennek, nem érzem, hogy sietnénk. Szeretjük egymást a szerelmemmel, megvan a kölcsönös bizalom, és eljött már az az idő is, mikor fel szeretnénk fedezni egymás testét, jobban kívánjuk egymást egy csóktól. Ha majd a szeretkezésre kerül sor akkor is figyelmet fordítunk a védekezésre, de az anyukák még így sem tartaná helyesnek.
2016. febr. 15. 11:23
 19/37 anonim ***** válasza:
1%
Úgy örülök, hogy az én lányomnak nem ilyeneken jár az esze. Tiszta megkönnyebbülés, komolyan.
2016. febr. 15. 11:25
 20/37 anonim ***** válasza:
71%

#19, almodj tovabb...

a kutakodo anyanak meg levernek egy hisztit.

2016. febr. 16. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!