Ti engednétek, hogy a 13 éves lányotok új telót vegyen ha félévkor 4,9-ről 4,6-ra rontott?
2 hete kaptam egy 65e Ft-os telefont, 2,64-es átlaggal. Mondtam, hogy nekem a 45e Ft-os is jó (az volt a legolcsóbb a GSM-ben), de tudta anya, hogy én igazából melyiket szeretném, és megvette. Engem speciel pont, hogy ösztönzött a tanulásra, most 3,4 az átlagom. Mondjuk figyelemzavaros és hiperaktív vagyok, és pszihiátriai beteg, és egy rakás fizikai betegségem van. De egyébként nem költenek rám sok pénzt, nem kellenek nekem márkás ruhák, és legszívesebben hetekig nem ennék, annyira rosszul vagyok minden ételtől.
Nem tudom, mi a baj a 4,6-os átlaggal, nálam az "elérhetetlen vágy" kategóriában foglal helyet, és bár én elcseszett vagyok, de szerintem - ha nem kész zseniről van szó - már a 4 egészesátlaghoz is nagyon sokat kell tanulni, bár lehet, hogy csak magamhoz viszonyítok.
14/L
Sosem az lesz sikeres az életben, aki mindenből ötös.
Ha matek, fizika, idegen nyelvek ötös, a többi le van sz*rva.
az átlag nem jelent semmit, hülyeség számolni
amúgy engedném, sőt inkább megvenném neki én.
"Matek fizika is négyes lett"
Akkor balhé lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!