Hány hónap együttjárás után tartanátok helyesnek a pettinget, ottalvást, és a szeretkezést a 16 éves lányatoknál?
Akkor, amikor a lányom úgy érezné.Ez az ő döntése kell, hogy legyen.
Picit lehidaltam az egyik válaszolón, 3 éve vannak együtt, 300 szex.Hát könyörgöm, egy évben 365 nap van!És az csak egy év.
Nekem van egy 15 meg egy 17 éves lányom, mindkettő pasizik és a srácok is nálunk lebzselnek állandóan. Soha, semmilyen párkapcsolati korlátot nem állítottam a lányok elé (kivéve -- ld alább*); a fiúkat mindig is szívesen láttuk az első naptól kezdve, és azt is megengedtük mindig is, hogy együtt aludjanak. Szexuális tanácsokat sem osztogattam soha, bár kértek maguktól, de csak barátilag. És a lányok boldogok és nagyon szívesen jönnek hozzánk a fiúk is. Én is szerettem volna anno ilyen családba bekerülni, sajnos nekem rossz tapasztalataim voltak.
* Kivétel: már jóelőre mondtam a lányoknak, hogy ne hozzanak haza semmilyen etnikumot, arabot, színesbőrűt, piercinges/tetovált idiótát valamint velem egyidős vénembert. Szerencsére eddig nem volt ilyen gond.
Az egyik előttemszóló jól írta, hogy emberfüggő. Én is 17 évesen voltam túl az elsőn, és kellemes volt, de utána kicsit "megváltozik a világ". Eleve rájössz, hogy túl sokat tulajdonítanak az emberek a szűzesség elvesztéséhez, és később meg elvárt és általánossá válik, hogy egy párkapcsolatban "kötelező" a "rendszeres" szex.
Na de kicsit belebonyolódtam.
Szóval ha lenne egy 16 éves lányom, nyilván annak örülnék, ha minnél később vesztené el, hogy minnél később kelljen szembesülnöm azzal, hogy önálló nővé kezd érni, de ha nem lennék önző, és azt mondanám okés, aludjon csak nálunk a fiú, az se esne valami jól amíg ki nem "tombolnák" magukat. Nekem kellemetlen lenne sikongatni hallani a lányomat, vagy a töcskölő hangokra felébredni éjjel... De nyilván egyénfüggő :D
Meg előtte azért megismerném a srácot-szokásos köröket le kéne futnia (látogatások, vacsora, stb.), csakhogy megismerjem valamilyen szinten és tudjam, hogy nem egy vadbarom, rejtett pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!