Hány hónap együttjárás után tartanátok helyesnek a pettinget, ottalvást, és a szeretkezést a 16 éves lányatoknál?
ez nem a szülő dolga.
ha megfelelően nevelte a gyerekét az elmúlt 16 évben, akkor jó eséllyel van normális értékrendje a lánynak.
szerintem 1-2 hónap után korai ennyi idősen odadobni magad az első pasinak. tapasztalat,hogy ritkán érik meg a kapcsolatok akár az egy éves évfordulót is.
bár én is voltam 16-17. kb 4-5 hónap után kezdtünk el pettingelni az akkori barátommal. de én akkor azt is korainak éreztem, megbántam. míg volt olyan barátnőm, aki már 14 évesen nem volt szűz, és nem bánta meg.
szóval ez ember függő is.
az biztos,hogy érdemes jól átgondolnod,hogy tényleg szeretnéd -e, nem csak valami megfelelési kényszer miatt akarnád.
de mondom, szerintem a szülőnek ebbe nem nagy beleszólása van, max az ottalvásba. tilthatja a szülő a szexet is, de aki akarja megoldja. max tanácsot tud adni.
#11 már bocsi, de nekem ez az egyetlen ilyen kérdésem ;) ha valószínűtlen, ha nem
Köszönöm a válszokat
Én 16 éves voltam, barátom 17, amikor összejöttünk. Mindketten elsők vagyunk egymásnak. 1 hónap után mutattuk be egymást a szüleinknek, petting kb 1,5 hónaptól volt, együttalvás 3 hónap után, szex 3,5 hónap járás után.
Nemsoká lesz a 3. évfordulónk.
Nekem jó a kapcsolatom a szüleimmel, neki is. Én beszéltem anyával, hogy jó lenne vele aludni (egyébként az első együttalvásnál lettem 17, ha ez számít), és hogy nem kell aggódni terhesség és egyéb miatt, mert még nem akarok lefeküdni vele. Szerintem ez nevelés és kommunikáció kérdése. Én mindenben őszinte voltam anyával, el is engedett barátomékhoz aludni 3 hónap után. Tiltani eleve nem érdemes ezeket. És nem lett káros következménye, eddig olyan 300 szexen vagyunk túl, sose lettem terhes, mindig védekezünk, együtt képzeljük el a jövőt.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!