Elegem van! Hogy viseljem ezt el?
18 éves lány vagyok, még nem volt barátom. Anyám és nagymamám közt folyamatosan az a téma, hogy nekem miért nem volt még, mikor lesz, szedjek össze végre egy fiút, hogy ne üljek örökké itthon. Nagyon elegem van már és teljesen úgy érzem, hogy nekem soha nem lesz senkim és csak felesleges teher vagyok itthon. Van egy 8 évvel idősebb bátyám, neki komoly kapcsolata van. Folyamatosan ők a "példa", hogy nekem miért nincsen ilyen komoly, rendes párom. Minden nap végig kell hallgatnom, hiába szóltam kedvesen és durván is nekik, hogy nem esik jól, ha folyamatosan éreztetik velem, hogy egy szardarab vagyok. Nem először gondoltam az öngyilkosságra sem, de még ahhoz is gyáva vagyok.
Besokalltam, legszívesebben eltűnnék. Nem várom, hogy megoldjátok, de jól esett kiírni magamból és hátha tud valaki okosat mondani, mert nem sokáig bírom...
Ahogy elnézem a mai 18 körüli fiúkat, nem is csodálom, ha a korodbeliek közül nem találsz pasit magadnak. Semmi kisugárzás, ecset fej, telefonbámulás.
Járj el szórakozni, sportolni, ismerkedj..utána már lehet az lesz otthon a baj, hogy alig látnak Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!