Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lett elegem apából!...

Most lett elegem apából! Hogyan viseljem el még 2 évig?

Figyelt kérdés

Mindig is ilyen volt, de ma telt be a pohár!

Elmentem vásárolni (baromi ritkán járok, mert sose kapok pénzt), hazaérek, még mielőtt visszaköszönne, megkérdezi, hogy mennyit költöttem. Mindene a pénz! De komolyan! Bármi szóba kerül, legyen egy telefon, vagy bármi, egyből az, hogy mennyibe kerül. Nem tudom, miért nem a pénzhez ment feleségül, de tényleg... Elmegy vásárolni, ami több óráig tart, mert a legolcsóbbat keresi. Ebből következik, hogy általában a minőségileg legsz@rabbat veszi, úgyhogy én alig eszek már itthon (érzékeny a bélrendszerem, pár szelet olcsó párizsitól 1-2 napig hasmenésem van).

Szóval egyből az, hogy mi mennyibe kerül, mikor az az én pénzem, semmi köze hozzá, én kerestem meg.

Ha együtt megyünk vásárolni, berakom a legolcsóbb dezodort a kocsiba, és egyből jön, hogy ez mennyibe kerül, nem volt olcsóbb???...

Ráadásul annyira gusztustalan! Folyamatosan hangosan fingik, tök mindegy, hogy eszünk-e épp (nem szoktunk egyszerre enni, mindenki akkor eszik, amikor éhes), vagy hogy ki van itt! Félek hazahozni a barátomat, mert én egész nap a fingást meg a büfögést hallgatom itthon, undorító!!

Különben elég sokat keres, szóval megtehetné, hogy a drágább párizsit vegye, és ne foglalkozzon folyamatosan azzal, hogy m mennyibe kerül, de mindig az a rohadt pénz... Fú, de elegem van már..

Mit tegyek, hogyan viseljem el? Nem bírom már!

2012. júl. 24. 17:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ha néha kapok tőle valamit, akkor hallgathatom egy jó ideig, hogy én ezt kaptam és ennyibe került, stb. Még soha nem kaptam úgy valamit hogy ezt ne hallgattam volna hetekig...
2012. júl. 24. 17:53
 2/10 A kérdező kommentje:

És azt el is felejtettem leírni, hogy annyira lusta, hogy minket kér meg, hogy a 2 méterrel arrébb lévő telefont adjuk neki oda, mikor előtte sétált el pár perccel!

Kérdez valamit, ami igazából utalás arra, hogy csináljuk meg. Pl nem akarunk tv-zni? Na, kapcsold már be lányom-.-

2012. júl. 24. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Az neked mit jelent hogy sok pénze van?
2012. júl. 24. 18:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy több, mint fél milliót keres
2012. júl. 24. 18:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Most jobb, hogy kiírtam magamból, de még így is nagyon dühös vagyok, és el akarok menni innen örökre...
2012. júl. 24. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor félig meddig megértelek lehet am csak próbál spórolni félrerakni pénzét.
2012. júl. 24. 18:24
 7/10 A kérdező kommentje:

De akkor se így kéne, anyának is már annyira elege van belőle, hogy válni akar, de nincs pénze, keresete.

Tudnátok segíteni, hogy hogyan viseljem el?

2012. júl. 24. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy smucig zsidó. Az azért elég durva, hogy az sem érdekli, hogy érzékeny van és nem ehetsz akármit..
2012. júl. 24. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Zárd be a disznóólba.
2012. júl. 24. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:

nálunk is hasonló a helyzet pénzügyileg de azért ennyire nem durva:D

ez örökletes tulajdonság,nagyanyám is mesélte hogy már a dédapja is ilyen volt,több száz hektárnyi földjük volt meg rengeteg sok állatuk de mindig a legolcsóbb gebékkel járt:D

2012. aug. 13. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!