Most lett elegem apából! Hogyan viseljem el még 2 évig?
Mindig is ilyen volt, de ma telt be a pohár!
Elmentem vásárolni (baromi ritkán járok, mert sose kapok pénzt), hazaérek, még mielőtt visszaköszönne, megkérdezi, hogy mennyit költöttem. Mindene a pénz! De komolyan! Bármi szóba kerül, legyen egy telefon, vagy bármi, egyből az, hogy mennyibe kerül. Nem tudom, miért nem a pénzhez ment feleségül, de tényleg... Elmegy vásárolni, ami több óráig tart, mert a legolcsóbbat keresi. Ebből következik, hogy általában a minőségileg legsz@rabbat veszi, úgyhogy én alig eszek már itthon (érzékeny a bélrendszerem, pár szelet olcsó párizsitól 1-2 napig hasmenésem van).
Szóval egyből az, hogy mi mennyibe kerül, mikor az az én pénzem, semmi köze hozzá, én kerestem meg.
Ha együtt megyünk vásárolni, berakom a legolcsóbb dezodort a kocsiba, és egyből jön, hogy ez mennyibe kerül, nem volt olcsóbb???...
Ráadásul annyira gusztustalan! Folyamatosan hangosan fingik, tök mindegy, hogy eszünk-e épp (nem szoktunk egyszerre enni, mindenki akkor eszik, amikor éhes), vagy hogy ki van itt! Félek hazahozni a barátomat, mert én egész nap a fingást meg a büfögést hallgatom itthon, undorító!!
Különben elég sokat keres, szóval megtehetné, hogy a drágább párizsit vegye, és ne foglalkozzon folyamatosan azzal, hogy m mennyibe kerül, de mindig az a rohadt pénz... Fú, de elegem van már..
Mit tegyek, hogyan viseljem el? Nem bírom már!
És azt el is felejtettem leírni, hogy annyira lusta, hogy minket kér meg, hogy a 2 méterrel arrébb lévő telefont adjuk neki oda, mikor előtte sétált el pár perccel!
Kérdez valamit, ami igazából utalás arra, hogy csináljuk meg. Pl nem akarunk tv-zni? Na, kapcsold már be lányom-.-
De akkor se így kéne, anyának is már annyira elege van belőle, hogy válni akar, de nincs pénze, keresete.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan viseljem el?
nálunk is hasonló a helyzet pénzügyileg de azért ennyire nem durva:D
ez örökletes tulajdonság,nagyanyám is mesélte hogy már a dédapja is ilyen volt,több száz hektárnyi földjük volt meg rengeteg sok állatuk de mindig a legolcsóbb gebékkel járt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!