Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem így tovább a...

Hogyan viseljem így tovább a tesómat?

Figyelt kérdés

Családommal az én szüleimnél lakunk már több mint 2 éve, van egy kislányunk is. Minden rendben volt addig, míg az öcsém eltörte a lábát, és azóta nem dolgozik, hanem engem folyton a férjemről mondott negatív dolgokkal fogad ha reggel felkel azzal kezdi és egész nap folytatja, ha találkozunk. Már 1 hónapja folyik ez, és már kezd az idegeimre menni. Mondtam, h fejezze be, semmi köze hozzá,mindenkinek vannak hibái, anyum is mondta, de nem használ, még azért is cseszeget. Hamarosan saját lakásba fogunk költözni, de addig mit csináljak, mert érzem, h nem bírom tovább.

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 8. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Törd el a másik lábát is, és akkor nem tud felkelni!:)

Bocsi, nem tudom, de kitartás neked, ha már úgyis hamarosan költöztök!

2011. aug. 8. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
első, attól még pofázni tud...ellenben egy állkapocs vagy gégetöréssel ;)
2011. aug. 8. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ja amúgy kérdező, fogod magad, odamész öcsikéhez, mosolyogva odahajolsz, opcionálisan lekeversz neki egy büdös nagy taslit, majd finom, visszafogott mosollyal megkérdezed, hogy mi van öcsi, nem sikerült kiverjed este?
2011. aug. 8. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki amit meg kell
2011. aug. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!