Hogyan viseljem így tovább a tesómat?
Figyelt kérdés
Családommal az én szüleimnél lakunk már több mint 2 éve, van egy kislányunk is. Minden rendben volt addig, míg az öcsém eltörte a lábát, és azóta nem dolgozik, hanem engem folyton a férjemről mondott negatív dolgokkal fogad ha reggel felkel azzal kezdi és egész nap folytatja, ha találkozunk. Már 1 hónapja folyik ez, és már kezd az idegeimre menni. Mondtam, h fejezze be, semmi köze hozzá,mindenkinek vannak hibái, anyum is mondta, de nem használ, még azért is cseszeget. Hamarosan saját lakásba fogunk költözni, de addig mit csináljak, mert érzem, h nem bírom tovább.
Köszi a válaszokat!
2011. aug. 8. 17:21
1/4 anonim válasza:
Törd el a másik lábát is, és akkor nem tud felkelni!:)
Bocsi, nem tudom, de kitartás neked, ha már úgyis hamarosan költöztök!
2/4 anonim válasza:
első, attól még pofázni tud...ellenben egy állkapocs vagy gégetöréssel ;)
3/4 anonim válasza:
ja amúgy kérdező, fogod magad, odamész öcsikéhez, mosolyogva odahajolsz, opcionálisan lekeversz neki egy büdös nagy taslit, majd finom, visszafogott mosollyal megkérdezed, hogy mi van öcsi, nem sikerült kiverjed este?
4/4 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki amit meg kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!