Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy a...

Szülők! Ti hagynátok hogy a 16éves lányotok a 17éves barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Megengednétek?
2016. jan. 28. 13:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Pedig hamarosan ez lesz a fene nagy liberalitásból. 12 évesek...
2016. febr. 3. 13:03
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
29es vagyok. Nem, nem mondanám ezt egy 12 évesnek, mert úgy nevelném, hogy ennyi évesen még ne is akarja, vagyis erkölcsileg nem tartaná helyesnek. Viszont egy 12, meg egy 16 éves között igen is van különbség!
2016. febr. 3. 17:50
 33/34 anonim ***** válasza:
33%
Jah, van különbség. Testmagasságra. Amúgy meg ha hülyeséget csinál akár a 12 éves, akár a 16 éves, a tied a felelősség, mivel nem felnőttkorúak. A besikerült gyereket te neveled fel, abortuszra neked kell elkísérni, a pénzt befizetni, a suliból kivenni, intézni a gyest, családit, magántanulói státuszt, stb. Mert akármennyire is nagylánynak tartasz egy 16 éves, mert hát már majdnem felnőtt, ki se tudna tölteni egy családi pótlék-igénylő adatlapot.
2016. febr. 3. 19:52
 34/34 anonim ***** válasza:
48%
Ezért mondom azt, h a 16 éves maradjon csak a pettingnél, mozizásnál, csóknál, közös kirándulásnál. Ha nem marad, mert ő leszar engem és a szabályaimat, akk nemes egyszerűséggel én is letojom őt 18 éves kora után.
2016. febr. 3. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!