Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy a...

Szülők! Ti hagynátok hogy a 16éves lányotok a 17éves barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Megengednétek?
2016. jan. 28. 13:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%
Persze, 16-17 évesen megengedném. Miért ne? Majdnem felnőtt.
2016. jan. 29. 01:06
 22/34 anonim ***** válasza:
A 19-essel mi volt a baj?
2016. jan. 30. 16:24
 23/34 anonim ***** válasza:
44%
16 éves vagyok, a párom 18. Két hónap után jött el először hozzánk, második alkalommal, mikor itt volt petting is volt. Lefeküdni még nem feküdtünk le, de egészen biztos vagyok abban, hogy együttalvás nélkül is meg tudnánk oldani. És ha nem a szex miatt tartod rossz ötletnek, hanem maga az együttalvás részt, azt meg igazán nem értem mert mindennél szebb lehet a szerelmünk arcát megpillantani először reggel.
2016. jan. 30. 22:32
 24/34 anonim ***** válasza:
48%

16 évesek vagytok, ne akarjatok már felnőttest játszani! Azért kíváncsi lennék, ha összehoznátok a nagy együttalvásban egy gyereket, akkor mennyire lennétek felnőttek...lenne-e a 18 éves fiúdban annyi felelősségérzet, h feladja az álmait, h ő majd nem megy egyetemre, hanem elmegy a teszkóba árut tölteni, hogy titeket eltarthasson.

Na, amíg nem ez van, addig a szülő joggal mondja, h amíg gyerek vagy, az történik ,amit ő akar és ő nem fog asszisztálni a hülyeségetekhez. Ez a hozzászólásom minden 16 évesnek szól, aki fiút akar otthon altatni.

2016. jan. 31. 08:57
 25/34 anonim ***** válasza:
32%

A párod reggeli csipás szeme nézegetése helyett, meg a "reggelit csinálok neked, és hú de felnőttek vagyunk" játszása helyett megmaradhatnátok a kézen fogva sétálásnál, meg csóknál.

Az meg titeket minősít, ha valami pincében vagy budiban kufircoltok.

Nem lenne pofám ilyenbe belemenni.

2016. jan. 31. 11:01
 26/34 anonim ***** válasza:
24%
Nem,még fiatal esetleg 1 év múlva ha együtt vannak még néha-néha megengedném,de az együtt alvás nem tinikapcsolatok sajátja,nem maradnak le semmiről.
2016. febr. 1. 09:44
 27/34 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk pont ugyanez volt a korfelállás. Barátom volt 17, én 16, amikor először együtt aludtunk. 3 hónap járás után. Akkor még semmi nem volt, viszont rá 2 hétre megint együtt aludtunk, és akkor feküdtünk le először. Elsők voltunk egymásnak, semelyikünknek nem volt párja előtte. A szüleim felelős embernek neveltek, megbeszéltem velük, hogy mi a helyzet. Ismerték barátomat, mert bemutattam itthon, és párszor volt is nálunk előtte, plusz én is ismertem már a szüleit.

Lehet megkövezni, konzervatív anyukák...

Viszont most ünnepeljük a 3. évfordulót. :)

19L

2016. febr. 1. 17:41
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Hűha...azanemsemmi...3 év...majd szóljál, ha a 13. házassági évfordulót ünneplitek.
2016. febr. 2. 13:04
 29/34 anonim ***** válasza:
58%

De most miért kell mindenkit leszólni? Lehet, hogy lesz 13 év is a 3 év/3 hónap helyett, nem láthatjátok előre. Annyira negatívan állnak itt páran mindenhez... Tessék, le lehet pontozni!

Hogy választ is kapj, kedves kérdező: én hagynám. Elbeszélgetnék a lányommal a védekezésről, meg szeretném természetesen ismerni a párját is, és elmondanám mindkettőjüknek, hogy ha bármi gond van, hozzám fordulhatnak. Ha nagyon le akarnak feküdni egymással úgyis találnak rá alkalmat, és akkor meg már sokkal jobb itthon, nálunk, vagy náluk ágyban.

2016. febr. 2. 20:20
 30/34 anonim ***** válasza:

Neked is szól a kérdés akkor utolsó: ha a 12 évesed állna elő ugyanezzel, ha fiúját nálatok akarja altatni, mert ők már 1 éve együtt vannak, akkor mit mondanál? Ha ő is azzal jönne, h akkor majd parkban fog szexelni meg buszmegállókban.

Neki tudnál nemet mondani? Vagy neki sem?

2016. febr. 3. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!