Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hagynátok az anális szexet, ha a párotok nagyon szeretné?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 17:32
1/3 anonim válasza:
Mi az, hogy hagynánk? A kutyámnak hagyom, hogy piszkáljon meg a macskának, hogy rám feküdjön. Én szeretem az anált, van olyan póz amiben el is tudok így élvezni. Ha nem szeretném, akkor nem csinálnám.
23L
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első hölgy válaszoló igen korrekten leírta, csak úgy "hagyni" nem érdemes. Akkor menj bele, hogy ha téged is izgat a dolog, legalább egy kicsit. Ha egyáltalán nem vagy viszolyogsz tőle vagy egészségügyi okai vannak, hogy nem akarod, akkor természetesen ne erőltesd. Viszont ha ezek a tényezők nem állnak fent, akkor egy próbát mindenképpen érdemes tenni, hiszen jó élményben is lehet részben. Manapság nagyon nagy feneket (höhö) kerítenek ennek a témának, főleg itt gyik-on, de nyugi! Nagyobb a füstje, mint a lángja.
28F
3/3 anonim válasza:
Nem, számomra olyan... nem, nekem oda senki ne tegyen semmit, ha másnak bejön hajrá de én tartom a 2 lépés távolságot a dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!