Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy a...

Szülők! Ti hagynátok hogy a 16éves lányotok a 17éves barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Megengednétek?
2016. jan. 28. 13:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%

Az oké, hogy akkor is dugtok ész nélkül ha engedik ha nem. Viszont majd én eldöntöm, mikor engedem a gyerekem el "ott aludni". Aztán meg írogatjátok ki a "terhes lehetek-e" kezdetű kérdéseket.

Ha az eszetek lenne akkora mint az öntudatotok nem lenne semmi baj.

2016. jan. 28. 13:53
 12/34 nanaszka ***** válasza:
100%
Anyuèk nekem is engedtèk.... sőt pár hònapra rá hozzánk is költözött, mert faluròl volt,ès kezdett dolgoni... lassan 9 ève vagyunk eggyütt 3 èv házassággal,de apu mèg mindig nem bánta meg a döntèst
2016. jan. 28. 13:54
 13/34 anonim ***** válasza:
42%
Nem örülnék neki. Ha már választani lehet esetleg, akkor a fiú jöjjön hozzánk. De nem tetszik ennyi idősen az együtt alvás. Ez a felnőtt kapcsolatok része, nem kell tiniként felnőttet játszani.
2016. jan. 28. 14:17
 14/34 anonim ***** válasza:
6%

Dehogy engedném, akkor ennyi erővel engedjétek a 12 évesnek is, mert hát úgyis szexelnek majd a kapualjban.

A mai szülők nagy része egyszerűen nem mer szigorú lenni a gyerekével, mert retteg tőle, a reakciójától. A barinője akar lenni, de nekünk nem ez a feladatunk.

Igenis ki kell jelölni határokat és ha a szülőnek nem fér bele, hogy fiúkat altasson a lányka a szülői háznál, akkor mondjon nemet. Egyébként én sem hurcoltam haza a fiúimat otthon altatni, mégsem szexeltem az iskolában meg kapualjakban. Akkor volt ottalvós barátom, mikor albérletben laktam, felnőttként.

Tényleg, és ha a 16 éves lányotok 12 éves húga fenyeget meg benneteket azzal, hogy kapualjakban fog szexelni a 13 éves fiújával meg sulivécékben, akkor neki is megengeditek, h ott aludjon a barátja?

2016. jan. 28. 14:43
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves korom után,majdnem 16 évesen voltam az első fiúval együtt,hazudtam,mert féltem mit mondanak stb.Aztán egy hülyeség miatt,megszakításos védekezésné késett,megijedtem,elmondtam mi as helyzet.Nem voltam terhes,de tanultam belőle.Soha többé nem is hittem el a kamu szövegeket,nem tudott onnantól kezdve sneki átverni.16 évesen ismerkedtem meg az első szerelmemmel.Ott aludhattam,ő is nálunk. És fél év után feküdtünk csak le egymással.3évig voltunk együtt.Utána levő párommal is több,mint egy évet,ő velem is élt hamar.Aztán megismertem lányom apját,hozzá költöztem,babánk lett,és rájöttem ő nem nekem való,nem apának,párnak való.Elköltöztem,3 és fél évet voltunk együtt,4 évet éltünk együtt(ugye gyerekkel nem olyan könnyü albit találni).Azóta van egy csodás párom,rossz szavam nem lehet rá.Ismertem őt már fél éve kb,mire odafelé terelődött a dolog,hogy bármi legyen.ÉS hamar ide is költözött,itt ragadt úgymond.De ami megy,az megy :D De tény,25 vagyok már,nem 16.
2016. jan. 28. 15:05
 16/34 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

persze, minden tinicsaj azt fogja magáról írni, h ő milyne megbízható, meg h jaj, nekem is megengedték, nem lett baj, stb.

De az igazság az, h nem minden 16 éves megfontolt.

Én úgy vagyok vele, h a gyerekkel azt kell megértetni, h bárhol is lakik, szabályok vannak. Ha kollégista, a nevelőtanárok diktálnak, ha albérletben lakik, ott a tulaj dirigál, amíg nálunk lakik,addig a mi szabályaink érvényesek és nálunk nincs 16 évesen fiúaltatás. Egy kollégiumban sincs egyébként olyan, h fiúk ott alhatnak a 15-18 éves lányoknál, vajon miért. Mert a felnőtt felel érte, azért. mivel még gyerek.

Ha ez nem tetszik, nem baj, játsszon csak felnőtteset, de akkor 18 éves koráig vagyok csak hajlandó ételt, ruhát, lakhatást, tanulmányokat stb. finanszírozni neki és onnantól tegyen, amit jónak lát, de rám nem számíthat.

Ha tiszteli a mi szabályainkat, akkor mindenben támogatjuk, a bajban segítjük.

2016. jan. 28. 15:37
 17/34 anonim ***** válasza:
52%
Mivel nem csak éjszaka lehet szexelni, ennek számomra semmi köze a szexhez. Én csak akkor engedném, ha már legalább egy éve együtt vannak ennyi idősen, vagy ha valamilyen speciális helyzet miatt így a legegyszerűbb (pl. ha más városban lakik a fiú, és ott van éjszakai programjuk). Nem gondolom, hogy egy tinikapcsolat velejárója kell, hogy legyen az együttalvás.
2016. jan. 28. 15:37
 18/34 anonim ***** válasza:
63%

Attól függ..A foút ismernünk kellene mindenképp.Előbb esetleg nálunk aludnának aztán ha normális a fiú családja akkor ott.Ilyen kirban már azért elvinném nőgyógyászhoz is főleg ha sejtem hogy szexuálus élete is van meg remélhetőleg kellően tisztában van a védekezésekkel.Sok múlik azon milyen a lany és a szülő-lány kapcsolat. Nekünk a tini kor még messze van szerncsére de a párom már most aggódik mi lesz ;)

Én bizony 15évesen ott aludtam a barátomnàl és igen volt minden de előtte elmentem a nőgyógyászhoz csaj sima vizsgálatra meg milyen lehetőséget ajánl védekezni.Sisem volt ebből gond.Szülőkkel nem volt bizalmas kapcsolatom mégis megbíztak bennem.Ha azt mondtam otthon vagyok 1-re akkor mentem.Sokszor volt főleg télen hogy szórakozni mentünk és fiúnál aludtam felhívtam éjszaka vagy sms mert biztonságosabbnak találtam mint beülni amellé a kocsiba aki hazavezetett.(ráadásul hegyes rerületen éltünk,erdei utak stb).Biztonságosabb volt.Nővérem éltanuló volt sose járt sehova 18évesen el kellett kéreckednie a barátnőjéhez szilveszterezni semmit nem engedtek neki a szüleim.Felkerült Bp-re egyetemre.Na ott elkezdett élni,bulizni szórakozni,stb.És nem fejezte be az egyetemet 32évesen sem állapodott még meg...Nem lehet mindent tökéletesen csinálni.Én inkább tudjak róla hogy kivel és hol van minthogy a kapualjban,stb.De a lánynak is úgy kell hozzáállni!

2016. jan. 28. 16:14
 19/34 anonim ***** válasza:
53%

Nem hagynám. Szerintem sem való tinikapcsolatba az együtt alvás.

Emlékszem gimiben az egyik osztálytársam szülei hű de liberálisok voltak. A csaj meg hol ezzel, hol azzal feküdt össze. 16 évesen fogamzásgátlót szedett. Mikor náluk voltam meg azon ment a hercehurca hogy a húga, meg a hugi pasija megmarad majd külön szobában, vagy átszöknek a másikba. Volt vagy 14-15. Szerintem ez szégyen.

Nálunk teljesen tabu volt minden. Nem mondom hogy ez a jó megoldás, de ahol a szülő barátnőt játszik, ott hamarabb előkerül a testiség.

16 évesen el se nagyon hittem hogy az osztálytársam akármilyen szexuális dolgot csinálnának. Annyira nem volt ez belémnevelve.

Szerintem ha beszélünk ilyesmiről, akkor úgy kell beszélni, hogy ezt a felnőttek csinálják.

Ő meg nyilván tini.

25N (18 voltam az elsőnél)

2016. jan. 28. 17:16
 20/34 anonim ***** válasza:
70%
Igen
2016. jan. 28. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!