Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell beszólogatni,...

Miért kell beszólogatni, amiért sokat Instagramozok?

Figyelt kérdés

Eleinte nem érdekelt, de 1-2 éve nagyon sokat használom. Nem azt jelenti, hogy óránként teszek fel képeket, de elég sűrűn. Sok a követőm is és imádom szerkesztgetni a képeket, megtalálni a legjobbat.

De itthon mindenki piszkál emiatt (anya és a férje, plusz apa). Pl. mikor elmentünk nyaralni, egész végig hallgattam, hogy miért kell naponta száz képet csinálni, minek kell 10 napra 15 fürdőruha, ez egy nyaralás, felesleges azért hajnalban keljek, hogy a napfelkeltében fotózkodjak.

Vagy ha elmegyünk étterembe együtt, akkor is mondják, hogy "hát igen, nagy csoda, hogy étterembe megyünk, örökítsd meg, lássa mindenki".

2016. jan. 25. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg beteges.
2016. jan. 25. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
És? Jobb, mintha drogoznék.
2016. jan. 25. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Magamutogatás, azt hiszed ettől vagy valaki. Tanulj meg nem a közönségnek élni. Ettől csak bazári majom vagy.
2016. jan. 25. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Aranyos lehetsz :D

Mondjuk akkor csak minden második alkalommal fényképezgess, hátha kevésbé zavarja őket.

2016. jan. 25. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

26 éves vagyok és én is szánalmasnak tartom az ilyen embereket, megértem, hogy a szüleidet is zavarja.

Egy nyaralás még elmegy, feltesznek róla 2-3 képet, de annál több, mi a frásznak?

Na de egy étteremről... -.- Iszonyú szánalmas, hogy egyesek azt hiszik, hogy az életük minden óráját dokumentálniuk kell...

2016. jan. 26. 11:13
 6/8 anonim válasza:

Szerinted ez normális?

Neil Armstrong nem készített képet amikor a holdon járt!

TE! mi a pcsának készítesz fotózod magad folyamatosan?

2016. jan. 27. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo

Ne torodj senkivel, ha te ezt elvezed, csinald. Ne hagyd hogy eltiporjanak.

2016. jan. 29. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
2016. jan. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!