Titeket is felbosszantana, ha valaki chaten elkezdene beszólogatni azért, mert otthagytátok egy kis időre szó nélkül?
Figyelt kérdés
És emiatt vagy mocskolódna, vagy elmondaná a magáét hogy sz*rba se nézitek meg ilyenek.2015. aug. 25. 22:16
1/4 anonim válasza:
Velem ezt szokták csinálni, de csak akkor írok valamit (de akkor sem sértőt) ha már órákat után sem ír vissza. Felbosszantana hát.
2/4 anonim válasza:
akk nincs a szintemen.
mi speciel egyik ismerősömmel sem tartjuk fel egymást, bárki bármikor leléphet, ahogy én is.
udvariasság címén.
3/4 anonim válasza:
Ezért nem használom a chatet soha. Ha akarok valakitől valamit, akkor felhívom, és fordítva.
4/4 anonim válasza:
tényleg nekem a chat ki is van kapcsolva, hogy ne lássák ha online vagyok, csak annak írok, akinek akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!