Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok, ha 15 éves...

Mit szólnátok, ha 15 éves lányotok ajak piercinget szúratna magának?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 18:20
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

nekem 13 éves koromba lett az 1. ajak..anya beszélt rá majdnem

most nem rég szúrtam át a szám na akkor meg hűlt benne a vér mikor látta lóg ki a számból a tű

2010. máj. 4. 22:25
 22/23 anonim válasza:
hát mikor én csináltam nekem nem voltak oda anyáék..de beleeggyeztek. megcsináltattam és anyám egy hétig nem szólt hozzám..vagy ha igen követelőzött hogy vegyem ki.. durva volt..:D de végülis nem vettem ki , azóta is bentvan..szóval ha belemész akkor utána hagyd békén vele..
2010. júl. 4. 23:21
 23/23 anonim válasza:

A pirszing (nekem pirszing és kész) ha nincs karban tartva ki tudja milyen fertőzések forrása lehet. Én nem büntetném az olyat, aki pirszinggel nyomja tele magát, ahogy öregszik a szervezetének fog fizetni érte... akkor már késő lesz

De nem lehet, hogy ezt a kérdést nem egy anyuka, hanem egy 15 éves lány tette fel?

Csak azért kérdem, mert nem árt tudani a választ adókkal, hogy kinek válaszolnak...:)

2010. aug. 28. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!