Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok, ha 15 éves...

Mit szólnátok, ha 15 éves lányotok ajak piercinget szúratna magának?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 18:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
sztem anya megölne. jogosan.. de igaza lenne, mert azzal tényleg tönkretenném a bőrömet.. vagyis később biztos, h megbánnám. épp ezért nem lesz soha tekóm se, mert ha megöregszem lógni fog..:S
2010. márc. 28. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Én szerintem semmit. Megkérdezné, és én pedig megengedném neki. Ennél sokkal súlyosabb is dolgok vannak a világon.
2010. márc. 29. 13:21
 13/23 anonim válasza:
87%
Hagyni kell. Miért, mikor szúrasson magának? 70 évesen? -.-
2010. márc. 29. 20:11
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
Ő baja.majd megbánja...amugy igenis hagy nyomot,ezért nem szedik ki huzamosabb időre a pc-sek a pc-t...
2010. márc. 29. 20:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megengedheted neki.A pasi aki nekem szúrta a nyelvembe a pc-m.. ő mondta, hogy Ő mint szülő jobban örülne annak, hogy a gyereke pc-t csináltat mint tetkót.. ugyanis ha megunja akkor kiveszi, és max egy icipci lyuk marad a helyén ami alig látszani. Szerintem enged meg , neki mert ha tiltod, akkor is megfogja csinálni.
2010. ápr. 2. 11:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 db piercinget szedtem ki magamból és egynek sem maradt meg a helye. Szúratni kell, nem lövetni és oké. Pár óra alatt beforr...
2010. ápr. 2. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

marha nagy lyuk ? :DDDDD

vicces.. csak közelről látszik.. 1általán nem feltünő utána a lyuk.. nekem is van 13 évesen szurattam és anya csak annyit mondott rá h hülye vagyok. ezz 2 hónapja volt ( bár most lettem 14 márciusban :D ) aztán vmeik nap rendeltem egy uj piercinget, és ami épp a számban volt az kiesett. :S És BEFORRT 1 éjszaka alatt. aztán most magamnak kiszurtam megint és anya segitett iss :D

2010. ápr. 8. 17:53
 18/23 anonim válasza:
20%
Szájon vágnám
2010. ápr. 8. 22:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem az első piercingnél(ajak) azt mondták: Ha fizeted a zsebpénzedből, megengengedem. Apu utolag tudta meg, az biztos nem engedte volna... :D Anyum el is jött velem, aláirta a szülői izét, és benn is volt velem a szúrásnál :D Azóta van még 2 piercingem és 5fülbevalóm és 2 fültágitóm. :D Anyumat nem tulzottan érdekli, tudja, hogy pici korom óta tetszenek nekem. :D Apumnak meg nem szolok ilyenröl... -.-'

17L

2010. ápr. 13. 18:07
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
en koteleznem, hogy mindig hordja, sot egy nagyobbat vennek neki, akkor lehet kellemetlenne valna neki a dolog...
2010. ápr. 22. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!