Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudnátok ajánlani Budapesten...

Tudnátok ajánlani Budapesten aránylag elfogadható áron jó gyermekpszichológust?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és alvászavarban szenvedek. Elég összetett dolog, nagyon stresszelek mindenen, így más tüneteim is vannak, folytonos kézizzadás, mindennapi hasmenés, gyakori fejfájás. Már több mint egy éve ezekkel a problémákkal szenvedek és kb. fél éve járok iskolapszichológushoz. A szüleimnek nincs olyan anyagi háttere,hogy kifizethessék azokat a gyermekpszichológusokat akiket, a neten lehet találni és egy óráért elkérnek 6-8 ezer Ft-ot. Ezért tűnt jó megoldásnak az iskolapszichológus. Azonban sajnos mégsem vált be, már 2-nél is voltam, ám nagyon látszik,hogy egyikőjüket sem érdeklem, nem figyelnek rám, és a legtöbbször olyanokat akarnak rám erőszakolni,hogy azért tanulok sokat és vagyok jó tanuló mert nincs egyéniségem. Szerintem ez nem normális és egy hatalmas baromság. Az én problémáim azonban úgy gondolom nem olyanok, amiket nem kéne komolyan venni. Kérlek segítsetek egy olyan pszichológust találni,aki megfizethető, de tud nekem megfelelőképpen segíteni. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget :)

2016. jan. 14. 10:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-es, köszönöm a segítséget, bár az első mondat kicsit szemet szúrt nekem. Igen, lehet sok kamasznak most ez a hóbortja,hogy pszichológushoz járni menő, de nekem nem. Ha nem lennének fizikai/testi tünetem mint pl. a mindennapos hasmenés nem mennék. De ezek súlyos tünetek, amikkel nem lehet együtt élni évekig...valahogy meg kell oldani.
2016. jan. 14. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
én nem látom a számokat, nagyon sajnálom, ha én voltam, aki segített, akkor nincs mit
2016. jan. 14. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:

EGO pszichoterápiás műhelyt ajánlom (Bp- Deák tér közelében). 8000 Ft/óra- a szakemberek közül Joó Attila gyermekpszichológust.

A szüleid az óradíjat egészségpénztár terjére is el tudják számolni, ha van nekik ilyen.

2016. jan. 15. 11:26
 14/15 anonim válasza:
Azért mert a gyerekem egy győkér en se adnék pénzt hogy valaki ezt megállapítsa egyátalán min lehet stresszelni 15 évesen? Nézz magadba Kisfiam\lányom azt old meg magad. Ha meg csak azt akarod hogy komolyanvegyenek akkor ne légy ilyen nyomi! Amúgy meg egyszerűen csak legyél laza azt ennyi.
2016. febr. 10. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kell a pszichologusoktol felni, vannak paran akik rettegnek hogy megbelyegzik oket a tarsadalom ilyen ugyefogyott, sokan nem ismerik el a pszichologiat, nekem van jo tapasztalatom, rengeteg haverom lett, sok, nagyon ertekes emberrel ismerkedhettem meg, harom tatsadalmi letraval feljebb kerultem, sokkal ertekesebb es hopofabb beszelgetesekben veszek reszt, nem harit automatikusan mindenki ram azota, hogy pszichologusnal jartam, a gyerekemnek is ajanlom, megerett ra a tarsadalom
2016. febr. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!