Normális ha egy lánynak 14 évesen színes haja, piercingje és 18 éves barátja van?
Igen.
Bár a barna, szőke, vörös is mind színek.
Én a piercinget nem engedtem volna. A haj attól függ, bár azt sem engedtem volna, de az még talán elmegy, ha nem valami extrém szín.
A 18 éves barát nonszensz. Sosem értettem, hogy egy érettségi küszöbén álló fiatalember mit akar (a szexen kívül) egy általános iskolás lánytól.
Szóval szerintem nem normális.
A színes haj szerintem rendben van, inkább most legyen színes haja mint felnőtt fejjel. (bár azzal sincs feltétlen baj, ha olyan munkahelye van, de pl egy tanárnő/orvosnő/ügyvédnő esetében nem nézik jó szemmel)
A piercing szerintem ennyi idősen túlzás, bár attól függ, hol van de én inkább azt mondanám, várjon 16 éves koráig.
A 18 éves barát nagyon sokféle lehet, ha a lány koraérett, és a barátja egy rendes srác, aki nem a szexre hajt hanem tényleg szeretik egymást, és elfogadja, hogy nem az ő korosztályának való tempóban fog haladni a kapcsolat, akkor rendben. Ha egy igazi suttyó, aki csak le akarja fektetni, az nyilván nem normális
Normális.
Ezek elég gyerekes dolgok.
Majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!