Mit tennél ha kiderülne, hogy a 15éves lányodat megujjazta a 17éves barátja?
Figyelt kérdés
2hónapja vannak együtt.2015. okt. 7. 16:28
2/22 anonim válasza:
Ezt én szülőként honnan tudom meg? Amúgy magánügye. Azzal ennyi idősen tisztában lenne az én gyerekem, hogy a döntéseinek következményei vannak. A felelősség az övé. Ha így akar élni, akkor így akar. Sajnálni fogom,ha megbánta.
4/22 anonim válasza:
Semmit. Kivéve, ha a gyerekem nem akarta és erőszak történt. Egy beszélgetést viszont megejtenek a lányommal - gyerek még a szexhez, ez legyen a maximum, amit megengedett a fiunak
5/22 anonim válasza:
ha eddig nem, most eljött az ideje a felvilágosításnak.mindenről beszélni, ne felületesen. 2hónap együtt járás után egy kicsit korainak találom.
6/22 anonim válasza:
Nem tudsz semmit tenni,de ne tiltsd el tőle az biztos.Beszélgessetek sokat.
7/22 A kérdező kommentje:
Egy barátnője szólta el magát előttem. Onnantól pedig kiszedtem belőle a részleteket. Azt mondta a lányom is kielégítette a fiút..
2015. okt. 7. 16:55
8/22 anonim válasza:
Visszagondolva saját kamaszkoromra, hálát adnék az égnek, hogy csak ennyi történt.
Én kivételesen elcse.szett kamasz voltam. :(
Beszélj vele, de ne vallasd!
9/22 anonim válasza:
Nekem 15 évesen már minden megvolt... Szóval nem tartanám korainak, a védekezésről beszélnénk, ennyi.
10/22 anonim válasza:
én 16voltam amikor ez történt. megbantam mert a fiú egy szemét volt. de ettől függetlenül nem hiszem, hogy bele kéne szólni. 2 hónap után amúgy is korai, de már mindegy. az első sex kb napokra vagy hetekre van már. szóval világositsd fel, ha eddig nem tetted a vedekezesrol.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!