Mit tennél ha kiderülne, hogy a 15éves lányodat megujjazta a 17éves barátja?
Érdekesnek tartom, hogy ez kiderült a szülő előtt. Ettől függetlenül max egy felvilágosítást tartanék. Engem kb 2,5 hónap után ujjazott meg a barátom, 16 éves voltam. Azóta is együtt vagyunk. :)
19L
elbeszélgetnék vele a szexről (az érzelmi és a testi szempontból, illetve ezek jó és rossz oldaláról)
Majd megkérném hogy figyeljen oda hogy milyen fiúval van. És akármit csinál (ebben a témakörben) előtte mindig! gondolkodjon, és próbáljon megfontolt lenni, mert nem szeretném ha olyat csinálna ami később megbán.
Szeretném ha később is bizalommal fordulna hozzám.
Ha kéri a segítségedet vagy a véleményedet, akkor segíts neki.
Én megpróbáltam 14 évesen őszinte lenni az anyukámmal, de egyből patáliát csapott. Ennek egy következménye volt, úgy megtanultam hazudni, hogy néha még én is elhittem a kamu történeteimet. De ugyanúgy csináltam mindent, amit akartam.
Koromhoz képest feltűnően nagy volt a szexuális étvágyam, de ezt ahelyett, hogy megpróbálták volna megérteni, és segíteni a kérdésekben, azt sulykolták belém, hogy marha gáz az egész.
Biztos, hogy ha nekem lesz egy lányom, és úgy érzi, szexelni akar, vagy bármi, inkább segítek neki, hogy mire figyeljen, hogyan védekezzen, minthogy azokkal a lelki frusztrációkkal kelljen együtt élnie, mint nekem sokáig, hogy egy beteg xar vagyok, amiért vágyom rá...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!