Most mi legyen? Loptam és hazudtam.
Egyszer én is loptam boltból,de lebuktam,nem mondtam el itthon,hátha nem derül ki,de aztán rájöttek,mert mondta anyunak az egyik boltos,csaj,büntetést kaptam,meg már nagyon szégyellem,amit tettem,és sajnálom is.Egyszer csak kipattant a fejemből az ötlet..pedig nincs velem semmi baj,jótanuló vok,meg hát..még én magam sem tom,hogy miért tettem,de egy életre megbántam,az biztos...13/L
egy.te hány éves vagy?:D
ha lehet ne mondd el,ha ki kell h derüljön,akkor előbb-utóbb magától kiderül,addig,gondolj másra,de ne mondd el,még ha szar is,csak MÉG NAGYOBB BAJBA KERÜLNÉL..
Szia! szerintem sem kéne elmondani, mert hát ahogy itt leírtad megvernének plusz anyukád is nagyon csalódott lenne, hogy ilyen a lánya. VISZONT, mindenképpen köss magaddal egy egyességet, hogy ha legközelebb is ilyesmit csinálsz, akkor elmondod anyukádnak és vállalod a következményeket! Addig meg, hogy múljon a lelkifurdalás, segíts otthon (mosogass el, légy kedves, tanulj jól...)
Minden jót:)
...Vernek otthon?
Csak szerintem fura?
Szerintem is valld be én is 14/L vagyok,de ilyen megse forul a fejemben.Ha meg is fordulna soha nem tenném.
Lopni?o.o
Mondjuk mind1....ilyen a mai világ. :"D De most nem szidni akarlak,mert látom te is megbántad,de gondolj előre.
Verés? Ez csak a következmény : ) vállalni kell. : D
De gondolkozz el és remélem megúszod : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!