Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mi legyen? Loptam és...

Most mi legyen? Loptam és hazudtam.

Figyelt kérdés
14/l vagyok, álati hülye helyzetbe kevertek a barátnőim. Vagánykodni akartunk és különböző butaságokat csináltunk, mostmár belátom. lilla és fanni kitalálták, hogy csórjunk a kisboltból, csórtunk is csokit.Aztán köv. ötletük volt, hogy a dm-ből parfümöt.Az is sikerült. De utoljára pénzt kellett lopjak anyu bukszájából, amit én meg is tettem aztán mikor kérdezte anyu, hol a tízezres, azt mondtam biztos elvesztetted. nagyon lelkifurdallásom van, nem merem elmondani, meg már a lóvé sincs meg. De ilyet többé nem akarok tenni. Bevalljam? Akkor anyu eltilt tőlük és meg is gyepál az tuti. jajjmilegyen
2010. márc. 26. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Ne mondd el! Hazudni és titkot tartani tudni kell felnőtt korodban is. (Le lehet hurrogni, de csak az tegye, aki életében nem hazudott még!) A lelkiismeret furdalás megmarad egy darabig, annyi szent. Felfogható ez egyfajta büntetésnek is. Viszont tanultál a leckéből, többet nem lopsz (gondolom), akkor minek még bajt halmozni a fejedre? Amiről anyukád nem tud, az nem fáj neki. Ha viszont van egy csepp eszed, akkor a "barátnőiddel" amúgy is megszakítod a kapcsolatot. Gondolom nem hiányzik, hogy még egy szarba belerángassanak...
2010. márc. 27. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

Egyszer én is loptam boltból,de lebuktam,nem mondtam el itthon,hátha nem derül ki,de aztán rájöttek,mert mondta anyunak az egyik boltos,csaj,büntetést kaptam,meg már nagyon szégyellem,amit tettem,és sajnálom is.Egyszer csak kipattant a fejemből az ötlet..pedig nincs velem semmi baj,jótanuló vok,meg hát..még én magam sem tom,hogy miért tettem,de egy életre megbántam,az biztos...13/L

egy.te hány éves vagy?:D

ha lehet ne mondd el,ha ki kell h derüljön,akkor előbb-utóbb magától kiderül,addig,gondolj másra,de ne mondd el,még ha szar is,csak MÉG NAGYOBB BAJBA KERÜLNÉL..

2010. márc. 27. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Szia! szerintem sem kéne elmondani, mert hát ahogy itt leírtad megvernének plusz anyukád is nagyon csalódott lenne, hogy ilyen a lánya. VISZONT, mindenképpen köss magaddal egy egyességet, hogy ha legközelebb is ilyesmit csinálsz, akkor elmondod anyukádnak és vállalod a következményeket! Addig meg, hogy múljon a lelkifurdalás, segíts otthon (mosogass el, légy kedves, tanulj jól...)

Minden jót:)

2010. márc. 27. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

...Vernek otthon?

Csak szerintem fura?

2010. márc. 28. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Mi ebben a fura?Kedves elottem iro.Honnan tudod te azt,hogy ezt o hogy erti?Ne kelts benne semmi olyat,ami nem a kerdessel kapcsolatos.Mert meg arthat is?
2010. ápr. 4. 10:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is valld be én is 14/L vagyok,de ilyen megse forul a fejemben.Ha meg is fordulna soha nem tenném.

Lopni?o.o

Mondjuk mind1....ilyen a mai világ. :"D De most nem szidni akarlak,mert látom te is megbántad,de gondolj előre.

Verés? Ez csak a következmény : ) vállalni kell. : D

De gondolkozz el és remélem megúszod : D

2010. ápr. 11. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:
ADD FEL MAGAD A RENDORSEGEN! KERLEK! ELEG BUNOZO VAN NELKULED IS SZABADLABON: KOSZI
2010. ápr. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!