Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mi legyen? Loptam és...

Most mi legyen? Loptam és hazudtam.

Figyelt kérdés
14/l vagyok, álati hülye helyzetbe kevertek a barátnőim. Vagánykodni akartunk és különböző butaságokat csináltunk, mostmár belátom. lilla és fanni kitalálták, hogy csórjunk a kisboltból, csórtunk is csokit.Aztán köv. ötletük volt, hogy a dm-ből parfümöt.Az is sikerült. De utoljára pénzt kellett lopjak anyu bukszájából, amit én meg is tettem aztán mikor kérdezte anyu, hol a tízezres, azt mondtam biztos elvesztetted. nagyon lelkifurdallásom van, nem merem elmondani, meg már a lóvé sincs meg. De ilyet többé nem akarok tenni. Bevalljam? Akkor anyu eltilt tőlük és meg is gyepál az tuti. jajjmilegyen
2010. márc. 26. 19:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
a zsebpénzedből pótold ki a tízest és rakd vissza
2010. márc. 26. 19:52
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes a sorrend...először lopsz a boltokból és csak azután otthonról. Na mind1, szerintem mondd el, hogy te voltál, különben lelkiismeretfurdalásod lesz elég sokáig...mondd, hogy visszafizeted.
2010. márc. 26. 19:54
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem kapok zsebpénzt, és félek a veréstől.
2010. márc. 26. 19:57
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Félsz a veréstől? Erre miért nem gondoltál előbb? Vállald a felelősséget a tetteidért. Az meg csak a javadra válna, ha anyukád eltiltana a kedves barátnőidtől!
2010. márc. 26. 20:10
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
gondolkodtál vna előbb.grat.szépen el kell mondanod anyunak,h loptál...előbb utóbb kiderül és most jobban jársz ha te mondod el,mintha kiderülne és ő venné észre...
2010. márc. 26. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Vernek otthon...?
2010. márc. 26. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Szépek vagytok...
2010. márc. 26. 21:40
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
szerintem vallj be mindent a szüleidnek!Lehet hogy most haragudni fognak rád emiatt,sőt biztos,de légy őszinte velük mert a lelkiismeret furdalásodtól nem fogsz megszabadulni sose!Meg amúgy is úgy helyes ha elmondod a szüleidnek.Most valószinü hogy szorosabbra húzzák majd a nadrágszíjat,és hogy iskolán kívül nem mehetsz majd sehova,de meg kell tanulnod hogy nem szabad ilyet csinálni.Ja és az ilyen embereket inkább hanyagold mert ezek nem barátok!
2010. márc. 26. 21:52
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Leülsz vele és bevallod, hogy mit tettél, nagyon megbántad és ne haragudjon, mert a barátnőid előtt akartál nagyzolni, de hülye voltál és anyudat nagyon szereted stb.

Hogy zsebpénzt ne kapj az alap. Hiszen lehet jobb helye is lett volna annak a pénznek és anyudnak valahonnan pótolnia kell.

És hogy eltilt ezektől a barátnőktól?? Hát hogy a fenébe ne. A helyében még az anyjukkal is beszélnék. Mit képzeltek ti 14 évesen? Ha elkapnak titeket előveszik és megszégyenítik a szüleiteket és a suliban is kiderül. Jobban teszed, ha keresel más barátokat sürgősen!

2010. márc. 26. 22:20
 10/17 anonim válasza:
45%

TAGADJ!!!

úgyis elfelejti... meg te is felejtsd el.. nem kell a balhé,és többet ne csinálj ilyet,mert látod lebuksz,meg lelki ismeret furdalás...

DMben egyébként engem mindig követnek a biztonsági őrök.Ügyesen loptatok az biztos...

2010. márc. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!