14/l vagyok, álati hülye helyzetbe kevertek a barátnőim. Vagánykodni akartunk és különböző butaságokat csináltunk, mostmár belátom. lilla és fanni kitalálták, hogy csórjunk a kisboltból, csórtunk is csokit.Aztán köv. ötletük volt, hogy a dm-ből parfümöt.Az is sikerült. De utoljára pénzt kellett lopjak anyu bukszájából, amit én meg is tettem aztán mikor kérdezte anyu, hol a tízezres, azt mondtam biztos elvesztetted. nagyon lelkifurdallásom van, nem merem elmondani, meg már a lóvé sincs meg. De ilyet többé nem akarok tenni. Bevalljam? Akkor anyu eltilt tőlük és meg is gyepál az tuti. jajjmilegyen
Érdekes a sorrend...először lopsz a boltokból és csak azután otthonról. Na mind1, szerintem mondd el, hogy te voltál, különben lelkiismeretfurdalásod lesz elég sokáig...mondd, hogy visszafizeted.
2010. márc. 26. 19:54
3/17 A kérdező kommentje:
Nem kapok zsebpénzt, és félek a veréstől.
2010. márc. 26. 19:57
4/17 anonim válasza:
Félsz a veréstől? Erre miért nem gondoltál előbb? Vállald a felelősséget a tetteidért. Az meg csak a javadra válna, ha anyukád eltiltana a kedves barátnőidtől!
2010. márc. 26. 20:10
5/17 anonim válasza:
gondolkodtál vna előbb.grat.szépen el kell mondanod anyunak,h loptál...előbb utóbb kiderül és most jobban jársz ha te mondod el,mintha kiderülne és ő venné észre...
2010. márc. 26. 20:23
6/17 anonim válasza:
Vernek otthon...?
2010. márc. 26. 21:10
7/17 anonim válasza:
Szépek vagytok...
2010. márc. 26. 21:40
8/17 anonim válasza:
szerintem vallj be mindent a szüleidnek!Lehet hogy most haragudni fognak rád emiatt,sőt biztos,de légy őszinte velük mert a lelkiismeret furdalásodtól nem fogsz megszabadulni sose!Meg amúgy is úgy helyes ha elmondod a szüleidnek.Most valószinü hogy szorosabbra húzzák majd a nadrágszíjat,és hogy iskolán kívül nem mehetsz majd sehova,de meg kell tanulnod hogy nem szabad ilyet csinálni.Ja és az ilyen embereket inkább hanyagold mert ezek nem barátok!
2010. márc. 26. 21:52
9/17 anonim válasza:
Leülsz vele és bevallod, hogy mit tettél, nagyon megbántad és ne haragudjon, mert a barátnőid előtt akartál nagyzolni, de hülye voltál és anyudat nagyon szereted stb.
Hogy zsebpénzt ne kapj az alap. Hiszen lehet jobb helye is lett volna annak a pénznek és anyudnak valahonnan pótolnia kell.
És hogy eltilt ezektől a barátnőktól?? Hát hogy a fenébe ne. A helyében még az anyjukkal is beszélnék. Mit képzeltek ti 14 évesen? Ha elkapnak titeket előveszik és megszégyenítik a szüleiteket és a suliban is kiderül. Jobban teszed, ha keresel más barátokat sürgősen!
2010. márc. 26. 22:20
10/17 anonim válasza:
TAGADJ!!!
úgyis elfelejti... meg te is felejtsd el.. nem kell a balhé,és többet ne csinálj ilyet,mert látod lebuksz,meg lelki ismeret furdalás...
DMben egyébként engem mindig követnek a biztonsági őrök.Ügyesen loptatok az biztos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!