Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondanátok erre?

Mit mondanátok erre?

Figyelt kérdés

Szegeden lakok,és van egy osztálytársam akivel nagyon jóban vagyok,csak mostanába kicsit elszaladt vele a ló.

Szóval én kétszer ugyan azt a pólót nem látom rajta.Van vagy 10 kabátja.Most kapott 2 Converse cipőt és még most megint akar venni.Mindig vásárolni akar,az annyával ordít,hogy vegyen neki azonnal valamit.2 naponta tuti járnak vásárolni(kb.6 db ruhát)Tehát nagyon sok cucca van,és mostanába mindenen megsértődik,alig lehet hozzá szólni.Szinte az egész osztály utálja,max. 6 vannak vele jóba.Tehát már kiborít hogy csak ilyenekről lehet vele beszélni,mindenkit lenéz/beszól neki.

véleményetek?Kérdezhettek is

Üdv:Marcsi 14 Szegedről

2010. márc. 26. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerűen nem foglalkoznék vele.....majdcsak észre venné magát, de szerintem nem fogja.Keress más barátot, aki nem néz le azért mert nem vagy mindennap másikban......nekem sincs 50 nadrágom meg 60 pulcsim, majd ha egyszer lejjebb esik a lóról nagyot koppan..
2010. márc. 26. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is barátkozz mással. Megváltoztatni nem fogod tudni, a családja is ilyen.
2010. márc. 26. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Valami nagy lelki baja van és ezzel kompenzál. Nem hiszem, hogy tudnál neki segíteni, mert nem fogja elmondani mi baja van.
2010. márc. 26. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. márc. 26. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem Te nem tudsz változtatni a viselkedésén. Ez elsősorban a szülei feladata lenne. Nekik kellene úgymond megnevelni. Nekik kellene a vásárlási mániáját visszafogniuk.
2010. márc. 26. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Ne foglalkozz vele. Talán rájön hogy mekkora hülyeséget követ el és megint normális lesz. Ha nem az az ő baja.

16/F Szegedről

2010. márc. 26. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van egy pontosan ugyanilyen osztálytársam.:/

ovi óta ismerem.amikor 5éves volt,nem volt pénzük harisnyára, a nővérével együt hordott 1-et és ketten rágtak egy rágót.egészen 5.-ig nem álltak valami jól anyagilag,mert az apjuk lelépett.utána amikor 6.-os volt az apjuk megint feltűnt és elkezdett nekik pénzt adni és vissza költözött hozzájuk.Mindennap szinte elment vásárolni volt vagy 20 gatyája[nem vicc mindennap másikba ment]és vagy 40 pólója és persze volt 2 Converse cipóje,mert azért annyira nem voltak gazdagok,de arra a 2-re nagyon büszke volt,hogy ők most megtehetik mert hűű de gazdagok és bezzeg a többiek nem.Mi nem vagyunk olyan gazdagok,de akkor nekem is volt 2 Converse-m,de engem nem érdekelt,hogy a többieken mivan.Az a csaj mindenkinek beszólt,leégette,hogy kínai ruhája van v vmi,vagy bevizezte a tornazsákját akire éppen haragudott.Firkálta az osztálytermet.És említenem sem kéne,hogy nem volt egy kitűnő tanuló,de akik jobbak voltak nála[pl.én]hiába voltam akkor még egséz jóba vele elkezdi,hogy én stréber vagyok,tuti,h minden szabadidőmet tanulással töltöm megminden amikor már ott bukta,h én beszéltem vle csomószor msn-en.Magaviselete botrány volt szal.nem jöhetett erdei iskolába aminek mondanom se kell mindenki örült.akkor jött a 7.addigra már szószerint mindenki megutálta csak 1 csaj nem.Arra a csajra pedig nagyon féltékeny volt mert szép volt és mindenki szerette.Őt meg anorexiásnak csufolták,mert tényleg eszméletlen vékony volt.Év elején mindenkinek beszólt meg minden,de észrevettte,hogy már senkit sem érdekel.akkor leállt.mostanában jött nála az uj trend,a lógás.1hétig be se jött hanem elment a kis barátnőjéhez,mert neki nem volt kedve tanulni...vagy ha véletlenül bejött akkor ha az utolsó óra tesi volt akkor szépen lelécelt cigit venni.MOst meg már teljesen egyedül maradt,mert még az az utolsó lány is otthagyta mert látta,hogy hazudik össze-vissza.Szerintem mondd el neki a véleményedet,vagy magára vessen.1év mulva senkije sem lesz az osztályból.ez majdnem biztos.

13/L

2010. márc. 26. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:

előzö vagyok...még annyit,hogy figyelmeztessétek,hogy ha így folytatja akkor mehet máshová barátkoat keresni.Minden jóbol kimarad hiába lesznek máshol barátai az osztállyal való élményeket nem lehet pótolni semmivel...

sok sikert!!:)

2010. márc. 26. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:P
2010. márc. 29. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!