Most normálisak? Miért vitték el pszihológushoz?
3 napja a barátnömet (barátok vagyunk lány vagyok nem fiú) rajtakapott hogy hát köhmm.....maszturbált és kiakad anya is apja is..... Anyukája sírva fakadt hisz idézte bnőm 'Istenem!Miért lesz prostituált a lányom?'Nos igen érdekes....Az apja egyszerűen megpofozta de úgy hogy letört a fogából egy darab.Ma mesélte barátnőm hogy azt mondták a szülei idézném a párbeszédet:
-Na lányom te nem leszel olcsó k.rva!
-De anya ez természetes azt mondták.
-DEhogyis!Ez felháborító sőt!Még rosszabb!
-De én nem leszek k.rva!
-Hát nem is!Ma 17:00-kor elmegyünk a gyerekpszihológushoz!Az kineveli ezt belőled ha én nem tudtam!
-De anya....
-(az apja)Csend vagy megismételjük a tegnap estét!ars a szobádba és készülődj!5 perc múlva indulunk!
Na ez volt tegnap már voltak 'pszihomókusnál' aki eggyetért a szüleivel.-.-
Mit tehetnénk?Ez normális?Ugye nem?
13/lányok vagyunk:S
Amennyiben a kérdés nem kamu, akkor a kedves szülők leragadtak valahol az 50-es években...
A maszturbálás tinédzser korban teljesen természetes, hiszen a gyerek kezd felnőni. Nem okoz semmi bajt. Nem lesz belőle terhesség, sem nemi nyavalya. Még mindig jobb, mintha lefeküdne valakivel 13 évesen...
Szerintem a szőlők kétségbeestek, mert rájöttek, hogy a kislányuk kezd felnőni és elkezdte érdekelni a teste. Én is nagyjából 13-14 éves lehettem, amikor elkezdtem.
Kedves Szülők!
A lányukból nem lesz olcsó k*rva, mert maszturbál. Teljesen természetes része a felnőtté válásnak, alig van olyan tini, aki nem csinálja. Tartsák tiszteletben a lányuk magánszféráját és ne kíváncsiskodjanak utána! Semmi baja nem lesz tőle! Nagy hiba volt elcibálni egy kamu pszichológushoz. Azért írom ezt, mert egy igazi pszichológus nem értett volna egyet Önökkel, hanem a kislány helyett inkább Önöket tette volna helyre. Ugyanazt mondta volna Önöknek, amit fent leírtam: a maszturbáció tini korban teljesen természetes és elfogadható dolog, a serdülő felfedezi a saját testét és később, ha majd párkapcsolata lesz, fogja tudni élvezni a szexuális életet, hiszen tisztában lesz a saját testének reakcióival. Ha tiltják, büntetik, megverik, lek*rvázzák ezért, a lányuk egy életre sérült lesz lelkileg és nem lesz normális viszonya a férfiakkal. Önök is szeretnék, hogy a lányuk boldog, kiegyensúlyozott felnőtté érjen, igaz? Ha igen (márpedig minden normális szülő ezt akarja), akkor ne tiltsanak, ne k*rvázzanak és ne vigyék egy önjelölt "pszichológushoz" a kislányt, mert egy életre szóló következményei lehetnek mentálisan.
Önök talán soha nem maszturbáltak tinédzserként? Esetleg a lányukat is a gólya hozta?
Nincs mese, a lányuk elkezdett nővé érni és ennek természetes velejárója a maszturbáció. Gondoljanak arra, hogy más lányok 13-14 évesen már aktív szexuális életet élnek...az Önök lánya tudja, hogy ez nem helyes, ezért inkább saját magának szerez örömet. Én is csináltam már általános iskolában is, de nem kezdtem korán a szexet.
Valószínűleg az Önök lánya sem szeretné, tisztában van a következményekkel.
Ne akarják, hogy a gyermekük lelki sérült, szexuálisan frusztrált legyen.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!