Most normálisak? Miért vitték el pszihológushoz?
3 napja a barátnömet (barátok vagyunk lány vagyok nem fiú) rajtakapott hogy hát köhmm.....maszturbált és kiakad anya is apja is..... Anyukája sírva fakadt hisz idézte bnőm 'Istenem!Miért lesz prostituált a lányom?'Nos igen érdekes....Az apja egyszerűen megpofozta de úgy hogy letört a fogából egy darab.Ma mesélte barátnőm hogy azt mondták a szülei idézném a párbeszédet:
-Na lányom te nem leszel olcsó k.rva!
-De anya ez természetes azt mondták.
-DEhogyis!Ez felháborító sőt!Még rosszabb!
-De én nem leszek k.rva!
-Hát nem is!Ma 17:00-kor elmegyünk a gyerekpszihológushoz!Az kineveli ezt belőled ha én nem tudtam!
-De anya....
-(az apja)Csend vagy megismételjük a tegnap estét!ars a szobádba és készülődj!5 perc múlva indulunk!
Na ez volt tegnap már voltak 'pszihomókusnál' aki eggyetért a szüleivel.-.-
Mit tehetnénk?Ez normális?Ugye nem?
13/lányok vagyunk:S
A válasz a kérdésre:
Nem normális. Ezeknek a szülőknek fogalmuk sincs az egészséges testi fejlődésről.
A többieknek:
Miből gondoljátok hogy a faluban élő emberek elmaradottabbak?
És egyátalán azt hogy régen ez nem volt elfogadott? Szerintem max. jobban titkolták, mert nem volt divat mindent kibeszélni. De azért ugyanúgy csinálták.
"Miből gondoljátok hogy a faluban élő emberek elmaradottabbak? "
nem elmarodattabbak, csak a falun jobban beleütik az emberek az orrukat más dolgába mint egy nagyvárosban
nekem csak annyi a hozzáfűznivalóm, a meghökkenés mellett, hogy egy nőnek igenis meg kell ismernie a saját testét, mert ha nem tudja majd később elmagyarázni a párjának, mi a jó neki az ágyban, sosem lesz kielégült-boldog.
De szerintem sem pszichológushoz vitték, mint írták előttem.
a töbiek naggyábol elmondták a lényeget csak annyit hozzá füznék hogy ha ba barátnődet ez nagyon megviselte mutasd meg neki itt mit irtak ezen a honlapon talán megnyukszik
sok szeerncsét:)
Hát...Őszintén szólva kételkedem benne, hogy ez a kérdés igaz, és nem kamu.
De ha igaz, akkor elég durva ez a sztori...Úgy értem : Elhiszem, hogy a szülőknek sz*r volt látni, ahogyan a kislányuk kezd felnőni, de ezellen semmit nem tudnak tenni!Óriási ostobaságot követtek el azzal, hogy pszichológushoz vitték, máramennyiben tényleg szakember volt az az illető.Mint már sokan írták - szerintem is lehetséges, hogy nem is volt pszichológus az az ember, inkább csak egy maradi ismerős, esetleg megmondták a pszichológusnak, hogy mit mondjon.Szerintem nem kellett volna pszichológushoz fordulni, de ha már megtették, akkor miért gyerekpszichológushoz és miért nem szexuálpszichológushoz mentek?Mert ez a téma inkább a "szexuailtás" kategóriájába tartozik.És az, hogy úgy megpofozta az apja, hogy letört a foga, végképp nem normális dolog...Ezek a szülők maradiak és (bocs, hogy ilyet mondok) szadista hajlamokkal rendelkeznek.Csak azt nem mondják, hogy ő még soha nem maszturbáltak 13-16 évesen...Ha ezt állítják, akkor azt kell mondanom; hazudnak.És szerintem is mutatsd meg a barátnődnek ezt a kérdést, és a rá adott válaszokat...Sok önbizalmat adnál neki.
Ezzel a szülők max. azt érhetik el, h. a lányuk nem fogja majd őket beleavatni a párkapcsolataiba, és nem mer tanácsokat kérni majd.
A maszturbálás természetes dolog, én is csinálom, és szintén 13 vagyok.
Mondjuk régebben [kb 2-3 éve] anyukám úgy próbált "megvédeni" ettől, h azt mondta, h ha maszturbálok nem lehet gyerekem :D Bár erre 10-11 évesen még nem igazán gondoltam :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!