Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most normálisak? Miért vitték...

Most normálisak? Miért vitték el pszihológushoz?

Figyelt kérdés

3 napja a barátnömet (barátok vagyunk lány vagyok nem fiú) rajtakapott hogy hát köhmm.....maszturbált és kiakad anya is apja is..... Anyukája sírva fakadt hisz idézte bnőm 'Istenem!Miért lesz prostituált a lányom?'Nos igen érdekes....Az apja egyszerűen megpofozta de úgy hogy letört a fogából egy darab.Ma mesélte barátnőm hogy azt mondták a szülei idézném a párbeszédet:

-Na lányom te nem leszel olcsó k.rva!

-De anya ez természetes azt mondták.

-DEhogyis!Ez felháborító sőt!Még rosszabb!

-De én nem leszek k.rva!

-Hát nem is!Ma 17:00-kor elmegyünk a gyerekpszihológushoz!Az kineveli ezt belőled ha én nem tudtam!

-De anya....

-(az apja)Csend vagy megismételjük a tegnap estét!ars a szobádba és készülődj!5 perc múlva indulunk!

Na ez volt tegnap már voltak 'pszihomókusnál' aki eggyetért a szüleivel.-.-

Mit tehetnénk?Ez normális?Ugye nem?

13/lányok vagyunk:S

2010. márc. 25. 19:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A válasz a kérdésre:

Nem normális. Ezeknek a szülőknek fogalmuk sincs az egészséges testi fejlődésről.

A többieknek:

Miből gondoljátok hogy a faluban élő emberek elmaradottabbak?

És egyátalán azt hogy régen ez nem volt elfogadott? Szerintem max. jobban titkolták, mert nem volt divat mindent kibeszélni. De azért ugyanúgy csinálták.

2010. márc. 26. 23:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvoshoz kéne vinni a szülőket.
2010. márc. 31. 18:10
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
A szülőket abból a szempontból megértem, hogy biztosan sz*r lehetett a saját gyereküket rajtakapni. Szerintem kétségbe estek. A módszerrel, hogy pszichológushoz vitték, illetve, hogy a pszichológus a szülőknek ad igazat, abszolút nem értek egyet, és abban is biztos vagyok, hogy ez nem szakember, mint ahogy az előző válaszolók írták. És csak remélem, hogy a kedves szülők ezen húzásától nem lesz pszichésen zavart a barátnőd, és nem szégyenként éli meg.
2010. ápr. 21. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

"Miből gondoljátok hogy a faluban élő emberek elmaradottabbak? "

nem elmarodattabbak, csak a falun jobban beleütik az emberek az orrukat más dolgába mint egy nagyvárosban

2010. ápr. 21. 21:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak annyi a hozzáfűznivalóm, a meghökkenés mellett, hogy egy nőnek igenis meg kell ismernie a saját testét, mert ha nem tudja majd később elmagyarázni a párjának, mi a jó neki az ágyban, sosem lesz kielégült-boldog.

De szerintem sem pszichológushoz vitték, mint írták előttem.

2010. ápr. 21. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se pszichológushoz vitték, és folytassa csak. Ki frászt érdekelnek az anyjáék. Ahhoz a világon senkinek semmi köze, hogy mit csinál a kezével magának csendes magányában.
2010. ápr. 21. 22:14
 17/21 anonim válasza:
86%

a töbiek naggyábol elmondták a lényeget csak annyit hozzá füznék hogy ha ba barátnődet ez nagyon megviselte mutasd meg neki itt mit irtak ezen a honlapon talán megnyukszik

sok szeerncsét:)

2010. ápr. 22. 14:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát...Őszintén szólva kételkedem benne, hogy ez a kérdés igaz, és nem kamu.

De ha igaz, akkor elég durva ez a sztori...Úgy értem : Elhiszem, hogy a szülőknek sz*r volt látni, ahogyan a kislányuk kezd felnőni, de ezellen semmit nem tudnak tenni!Óriási ostobaságot követtek el azzal, hogy pszichológushoz vitték, máramennyiben tényleg szakember volt az az illető.Mint már sokan írták - szerintem is lehetséges, hogy nem is volt pszichológus az az ember, inkább csak egy maradi ismerős, esetleg megmondták a pszichológusnak, hogy mit mondjon.Szerintem nem kellett volna pszichológushoz fordulni, de ha már megtették, akkor miért gyerekpszichológushoz és miért nem szexuálpszichológushoz mentek?Mert ez a téma inkább a "szexuailtás" kategóriájába tartozik.És az, hogy úgy megpofozta az apja, hogy letört a foga, végképp nem normális dolog...Ezek a szülők maradiak és (bocs, hogy ilyet mondok) szadista hajlamokkal rendelkeznek.Csak azt nem mondják, hogy ő még soha nem maszturbáltak 13-16 évesen...Ha ezt állítják, akkor azt kell mondanom; hazudnak.És szerintem is mutatsd meg a barátnődnek ezt a kérdést, és a rá adott válaszokat...Sok önbizalmat adnál neki.

2010. ápr. 22. 18:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezzel a szülők max. azt érhetik el, h. a lányuk nem fogja majd őket beleavatni a párkapcsolataiba, és nem mer tanácsokat kérni majd.

A maszturbálás természetes dolog, én is csinálom, és szintén 13 vagyok.

Mondjuk régebben [kb 2-3 éve] anyukám úgy próbált "megvédeni" ettől, h azt mondta, h ha maszturbálok nem lehet gyerekem :D Bár erre 10-11 évesen még nem igazán gondoltam :)

13/L

2010. ápr. 22. 22:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Szegény lány undorodni fog a testétől és bűnek tartja majd a szexet és a férje majd küzdhet vele,ha egyáltalán lesz férje mert lehet elverik ha még csak gondolni is mer egy fiúra.Szegény.Tudatlan szülők az élet mnegrontói.
2010. aug. 9. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!