Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most normálisak? Miért vitték...

Most normálisak? Miért vitték el pszihológushoz?

Figyelt kérdés

3 napja a barátnömet (barátok vagyunk lány vagyok nem fiú) rajtakapott hogy hát köhmm.....maszturbált és kiakad anya is apja is..... Anyukája sírva fakadt hisz idézte bnőm 'Istenem!Miért lesz prostituált a lányom?'Nos igen érdekes....Az apja egyszerűen megpofozta de úgy hogy letört a fogából egy darab.Ma mesélte barátnőm hogy azt mondták a szülei idézném a párbeszédet:

-Na lányom te nem leszel olcsó k.rva!

-De anya ez természetes azt mondták.

-DEhogyis!Ez felháborító sőt!Még rosszabb!

-De én nem leszek k.rva!

-Hát nem is!Ma 17:00-kor elmegyünk a gyerekpszihológushoz!Az kineveli ezt belőled ha én nem tudtam!

-De anya....

-(az apja)Csend vagy megismételjük a tegnap estét!ars a szobádba és készülődj!5 perc múlva indulunk!

Na ez volt tegnap már voltak 'pszihomókusnál' aki eggyetért a szüleivel.-.-

Mit tehetnénk?Ez normális?Ugye nem?

13/lányok vagyunk:S

2010. márc. 25. 19:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Kizártnak tartom, hogy pszichológusnál lettek volna, valószínűbb, hogy a szülők elvitték valami hozzájuk hasonlóan prűd és maradi barátjukhoz, akit pszichológusnak hazudtak a kislány előtt. Igazi pszichológus a szülőket tette volna helyre.
2010. márc. 25. 19:30
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Istenem,milyen abnormális szülők vannak:P

A maszturbálás teljesen normális dolog,ha valaki mértékkel és nem szexuális párkapcsolat helyett csinálja (úgy értem,nem a kezét választja szívesebben,mint a kedvesét).

Nem a barátnőddel van gond,hanem a szüleivel.Én is 12 éves korom körül kezdtem el önkielégíteni,jelentem,24 évesen menyasszony vagyok,és nem lettem prosti:)

A pszichológus meg persze hogy a szülőkkel ért egyet,különben nem járnának tovább hozzá és nem kapna a szánszokért pénzt.

2010. márc. 25. 19:35
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Az a pszichológus nem pszichológus volt,hanem egy nagy idióta..hát mondjuk az természetes dolog,és ha körülnézel az utcán,olyan embert nem látsz,aki nem csinálja..szóval..:S
2010. márc. 25. 19:55
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
ez most komoly?
2010. márc. 25. 20:38
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

áááhhh...először azthittem,hogy vicc,de utána rájöttem,hogy vannak ilyen maradi szülők.Az anyja pont azt mondta ami nem lesz belőle.ha igaza lenne akkor a lánya nem maszturbálna hanem éppen valamelyik pasijával elégítené ki magát.A gyerekpszihológus nem tudja kinevelni belőle...akkor is fogja csinálni ha ezerszer elmondatják vele,hogy sohatöbbénem maszturbálok.o.o.És az anyja azt ne mondja,hogy ő 13-15 évesen sosem maszturbált,mert akkor nagyon hazudik.Szerintem nem azon akadt ki az anyja meg az apja,hogy prosti lesz a lányukból hanem azon,hogy kezd felnőni és ezt még nem szokták meg.Hát nem tudom,h milyen agyfurkásznál voltak,de szerintem az anyjáék megbeszélték vele,hogy mit mondjon,vagy a szülei barátja volt aki pszihológus.A maszturbálás tényleg normális szinte mindegyik 13 éves csinálja.:)amit meg a szülei csináltak az nem normális dolog.Szerencsére nekem nincsenek ilyen őseim.Sajnálom a barátnődet.:(

13/L

2010. márc. 25. 21:24
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Bakker, mintha a kedves szülők le lennének maradva pár évtizeddel.

Az ilyen szülőkkel megnézetnék a témában néhány filmet, és megkérdezném őket utána, hogy még mindig áll e a véleményük.

Pl a Fehér szalag című filmet, ami az első vh előtt játszódik. Abban a pap magához hívatta 12-13 év körüli kamasz fiát, és felvezette neki, hogy a maszturbálás egy halálos betegség, és utána megkérdezte, hogy csinálja e. A gyerek bevallotta, hogy igen, ezért hónapokon keresztül éjszakánként lekötözték a kezét az ágyhoz.

2010. márc. 25. 21:36
 7/21 anonim ***** válasza:
Első: nekem teljesen ugyanez jutott eszembe, mivel egy pszichológus nem mond ilyet. Nagyon szomorú, hogy vannak ilyen gondolkodású emberek, sajnálom szegény barátnődet :( Ez most valószínűleg a későbbi szexuális életére is kihat majd :S
2010. márc. 25. 22:25
 8/21 anonim ***** válasza:

te jóisten

merre laktok (ne mond meg csak hogy mekkora a település - falu, község, kisváros, város)

ilyen még van?

természetesen nem normálisak a mai világban

ha úgy pofon vágja, hogy a foga letörik, az sem normális, inkább fogorvoshoz kéne szegényt vinni első körben

a pszichológus is meg fogja nekik mondani, amire azt fogják mondani, hogy a pszichológus is k*rva, és hogy képzeli, és keresnek másikat

mint a múltkori anyuka, aki eldönötte hogy a gyereke nem normális

gyermekvédelmtől esetleg kérhettek segítséget

2010. márc. 25. 23:40
 9/21 anonim ***** válasza:
22%
Ez kamu.
2010. márc. 26. 15:43
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

Az is lehet.

De ha nem akkor meg...a bnődnek mostmár örökké gátlásai lesznek ezzel a témával kapcsolatba:SS

2010. márc. 26. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!